Puheenaihe

MTV: Näillä nimikkeillä Kehä I:n rajua onnettomuutta nyt tutkitaan – hätäkeskus sai useita ilmoituksia väärään suuntaan ajaneesta autosta

Kuva onnettomuuspaikalta.

Helsingin pelastuslaitos

Helsingin poliisi kertoi tänään tiedotteessaan eilisestä rajusta liikenneonnettomuudesta Kehä I:sellä, jossa menehtyi yksi henkilö. Poliisi sai iltakymmenen jälkeen tiedon, että henkilöauto ajaa Kehä I:llä idän suuntaan menevillä kaistoilla väärään suuntaan.

MTV:n mukaan hätäkeskus sai illalla useita ilmoituksia vastaantulevien kaistalla ajaneesta henkilöautosta.

Poliisi tutkii asiaa nyt muun muassa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä kuolemantuottamuksena, kertoo MTV. Poliisi on tutkinnan suhteen hyvin vaitonainen.

Poliisin tiedotteessa kerrottiin, että henkilöauton kuljettaja vaikutti sekavalta, mutta hän puhalsi nolla promillea ja huumausainepikatesti oli negatiivinen. 1970-luvulla syntynyt mies vietiin sairaalahoitoon, josta hänet on myöhemmin siirretty rikoksesta epäiltynä Pasilan poliisivankilaan.

– Selvitämme esitutkinnassa muun muassa, mistä miehen sekava käytös johtui, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Sampo Suomala Helsingin poliisilaitokselta kertoo MTV:n jutussa.

Poliisin mukaan mahdolliset tapaukseen liittyvät havainnot voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Motoristi kuoli Kehä I:llä – henkilöauto ajoi vastaantulevien kaistalla6.8.2019 07.51
Keski-ikäinen mies kuoli moottoripyöräonnettomuudessa Helsingissä29.6.2019 08.38

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu