Kulttuuri

Olavi Uusivirta avaa syyskauden – Sellosali tarjoaa viikottain huippukonsertteja ja muuta kivaa

Uuden Skorpioni pitkäsoiton keväällä julkaissut Olavi Uusivirta avaa Sellosalin syyskauden.

Tero Ahonen

Sellosalin syksyn kulttuuritarjontaa voi kuvailla yhdellä sanalla: huikea. Syyskauden avaa Olavi Uusivirta, joka julkaisi keväällä uuden Skorpioni-pitkäsoiton.

Emma-palkittu Olavi Uusivirta tunnetaan musiikin lisäksi valkokankaalta, televisiosta ja teatterilavoilta. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat On niin helppoo olla onnellinen, Kultaa hiuksissa ja Kesäyön uni.

Uusivirta esiintyy Sellosalissa 21. elokuuta ja heti seuraavana päivänä kotikaupunkinsa lavalle nousee

Arttu Wiskari, jonka hitti Suomen muotoisen pilven alla on soinut radiossa viime aikoina usein.

Muita elo-syyskuun tähtiartisteja ovat muun muassa Antti Ketonen, Jarkko Martikainen, Tuula Amberla, Club For Five ja Petteri Sariola, Maria Ylipää, Maarit Hurmerinta ja Pyhimys. Jazzin ystäviä hemmottelevat Jarmo Saari Republic ja Olli Ahvenlahti New Quartet.

Myöhemmin syksyllä lavalle nousevat muun muassa Ismo Alanko, Ressu Redford, kahdeksankymppisiään juhliva Pirkko Mannola ja Edu Kettunen, joka pitää Kaivo aavikolla -levynsä julkaisukonsertin Sellosalissa.

Stand up on kotiutunut hyvin Sellosaliin. Lokakuussa naurattavat ainakin Jacke Björklund ja Sami Hedberg.

Suositut Lasten lauantait jatkuvat, samoin Laulun takaa -lavaklubi. Lapsiperheitä viihdyttävät muun muassa Mimmit sekä Gommi ja Pommi.

Klassisen musiikin ystäviä hemmotellaan muun muassa Hetkiä-konserttisarjalla. Tapiola-pianokilpailussa kuullaan nuoria pianisteja. Oopperalaulaja Aarne Pelkonen esittää joulukuisessa konsertissaan rakastetuimpia suomalaisia laulelmia ja hänelle sävellettyjä kappaleita suomalaisiin runoihin.

Joulutunnelmiin vievät Friggin Folkkijoulu vierainaan Johanna Försti ja Timo Rautiainen. Syyskausi huipentuu Seimiyö-joulukonserttiin.

Espoo-päivänä elokuun lopussa Sellosalissa on runsaasti maksutonta ohjelmaa. Perhekonserteissa esiintyy Lastenyhtye Orffit ja illalla lavalle nousee Maustetytöt.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Kulttuuri

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu