Urheilu

Espoolainen sup-lautailija Thomas Fagerström kahmi SM-mitaleja

Thomas Fagerström ylsi neljään mitaliin sup-lautailun SM-kisoissa.

Arkisto/Sirpa Repo

Kaksi espoolaista ylsi mitaleille sup-lautailun SM-kisoissa. Vuosaaressa kilpailtiin kahtena päivänä viime viikonloppuna.

Suomen mestaruuksista melottiin kolmessa lajissa. Niissä kussakin jaettiin mitalit ja lisäksi sijoitukset tulivat kolmenlajin yhteistulosten perusteella kokonaiskisassa.

Lajit olivat matkakisa, 200 metrin sprintti ja technical race. Siinä melojat kiertävät poijuilla merkattua mutkittelevaa rataa.

Miesten kilpasarjassa kaikki mitalisijat jaettiin kolmen melojan kesken. Kaikki lajivoitot ja myös kokonaiskisan mestaruuden vei Tomas Lelovits.

Espoolainen Thomas Fagerström sai kokoon kolme hopeaa. Hän otti kokonaiskisan, matkakisan ja technical racen hopeaa. Sprintissä hän oli kolmas.

Lauri Palmroth puolestaan otti sprintin hopeaa sekä kokonaiskisan, matkakisan ja technical racen pronssia.

Naisten kisassa espoolainen Ritva Eskelinen sai kaksi pronssia. Ne tulivat kokonaiskisasta ja technical racesta.

Kaikki jaossa olleet kolmen lajin ja kokonaiskisan kullat nappasi Elle Laakso. Kaikki hopeasijat menivät 18-vuotiaaksi asti Espoossa asuneelle Sara Sundellille.

Kahden päivän aikana kisoihin osallistui yhteensä 33 melojaa. Lukemassa ovat mukana kilpasarjan, retkisarjan ja juniorisarjojen melojat. Tämä on lajin SM-kisojen kaikkien aikojen ennätys.

Kisat järjestivät yhteistyössä lajin kattojärjestö Suomen SUP-liitto (FSSF) ja kisaisäntänä toiminut melontakeskus Natura Viva.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Thomas Fagerströmin intohimo on suppailu – "Jos pärjään, se on plussaa"28.6.2018 08.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu