Urheilu

Puljujärven seurakaveri puolustaa toveriaan MTV:llä – "Se on kuitenkin Jessen ura"

Jesse Puljujärvi.

Kari Pekonen / arkisto

NHL-seura Edmonton Oilersissa viime kaudella Jesse Puljujärven seurakaverina pelannut maalivahti Mikko Koskinen on harmissaan siitä, kuinka ahnaasti kiekkohullun kaupungin media ja fanit ovat lähtökuoppiin asettuneen suomalaishyökkääjän kimpussa. Koskinen ei pidä siitä tavasta, jolla parhaillaan Oulussa harjoittelevan Puljujärven, 21, tilannetta käsitellään.

– No ehkä tämä juuri kuvaa sitä markkinan suuruutta, että jokaista Jessen liikettä seurataan suurennuslasin alta. Pitää muistaa, että Jesse on nuori kaveri ja olisi ihan kiva, jos hänellä olisi oma rauha tehdä omat päätöksensä ja rakentaa oma uransa. Se on kuitenkin Jessen ura, ei media eikä kenenkään muun, Koskinen korostaa MTV Urheilulle.

Koskinen nostaa tapetille myös sosiaalisen median suuren merkityksen.

– Tämä nykyinen sosiaalinen media on aika raju, että en ole siellä itse niin aktiivisesti perässä, mutta kun jokaisesta twiitistä tehdään uutinen, niin kyllähän sen nyt väkisin välillä huomaa. Se on parempi pysyä poissa sieltä, Koskinen toteaa omalta osaltaan.

– Toivon, että Jesse tekee omat päätökset ja on niihin tyytyväinen – jatkuu ura sitten Oilersissa tai jossain muualla, mutta Jessen pitää olla siihen itse tyytyväinen. Se on ainut keino, jolla Jesse voi päästä urallaan eteenpäin, Koskinen jatkaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu