Puheenaihe

Katso kuvat: Iso pala kerrostalon seinää irtosi Tapiolassa sisäänkäynnin kohdalla – olisi voinut tehdä rumaa jälkeä ohikulkijoille

Kerrostalon rapatusta pinnasta irtosi yht äkkiä iso pala, joka tippui maahan.

Jari Heinonen

Jari Heinonen oli kävelemässä tavalliseen tapaan kotiin, kun huomasi parin sadan metrin päässä ison pölylpilven.

– Ajattelin ensin, että katos on romahtanut, mutta kun pääsin lähemmäs, huomasin, että kerrostalon seinästä oli irronnut ehkä jopa kolmen metrin pituinen pala suoraan pääsisäänkäynnin alapuolelle, Heinonen sanoo.

Petri Kovanen asuu kerrostaloa vastapäätä ja kuuli työhuoneestaan kovan pamauksen ja näki valtavan pölypilven. Hän tuli myös katsomaan, mitä ulkona on tapahtunut.

 

Miesten mukaan pala seinää irtosi noin viidennen kerroksen korkeudesta ja olisi voinut aiheuttaa suurta hengenvaaraa ohikulkeville ihmisille.

– Poimin yhden pudonneen palasen ja se painoi jo 1,2 kiloa, ja näitä kimpaleita oli pihalla satoja. Ylhäällä on vielä iso halkeama, jonka johdosta suuri pala seinää voi vielä pudota, Kovanen arvelee.

Hän soitti palokunnan paikalle. Niittykummun paloasemalta varmistetaan, että he olivat tehtävällä Jousenkaari 7:ssä eristämässä aluetta. Asukkaille on kerrostalossa toinen sisäänkäynti, eikä tapauksessa aiheutunut kenellekään vahinkoa.

 

Paloaseman päivystäjän mukaan taloyhtiötä on tiedotettu asiasta ja urakoitsija oli heti illalla paikalla. Korjaustyöt aloitetaan heti.

– Siitä järkälekasan päältä kulki kolmehenkinen perhe pian rysäyksen jälkeen. Jos lisää olisi pudonnut juuri silloin – huonosti olisi käynyt, Kovanen kauhistelee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Raju tilanne Espoossa – IL: Upouuden kerrostalon seinä halkesi ylhäältä alas22.7.2019 08.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu