Minne mennä

Seurakunta vierailee vanhusten luona

Leppävaaran seurakunta vierailee Vanhustenviikolla alueella asuvien vanhusten luona. Vierailuajan voi varata maanantaina tai tiistaina.

Pia Vakkari / arkisto

Valtakunnallista Vanhustenviikkoa vietetään 6.–13. lokakuuta. Sen kunniaksi Leppävaaran seurakunta vierailee vanhusten kodeissa keskiviikkona 9. ja torstaina 10. lokakuuta kello 9–18. Kuka tahansa Leppävaaran alueella asuva voi kutsua seurakunnan kylään.

Kyläilyä varten ei tarvitse varautua mitenkään. Seurakunnan työntekijäpari – usein pappi ja diakoniatyöntekijä – tuo mukanaan pullakahvit.

Kyläilyaika varataan puhelimitse maanantaina 23. ja tiistaina 24. syyskuuta kello 9–16 numerosta 050 568 5340. Tapahtumaan voivat osallistua niin yksittäiset vanhukset kuin hoivakodit.

Tempauksella halutaan tuoda seurakunta lähemmäs ihmisten arkea ja tavoittaa erityisesti ne vanhukset, joiden on syystä tai toisesta vaikea osallistua kodin ulkopuoliseen toimintaan.

Leppävaaran seurakunta osallistuu myös 10. lokakuuta järjestettävään Vie vanhus ulos -päivään, joka kannustaa ihmisiä ulkoilemaan iäkkään naapurin, ystävän tai sukulaisen kanssa. Seurakunta tarjoaa osallistujille kävelyn päätteeksi kahvit kello 13–14 Karakappelissa (Karakalliontie 12).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu