Minne mennä

Pohjolan yöt -kulttuurifestivaali Hanasaaressa

Ruotsalainen Pernilla Andersson on yksi festivaalin esiintyjistä.

-

Hanasaaren ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa järjestetään nyt kolmatta kertaa Nordiska Nätter – Pohjolan yöt -kulttuurifestivaali. Perjantaina ja lauantaina 4.–5. lokakuuta järjestettävä festivaali kokoaa yhteen muusikoita, kirjailijoita, taiteilijoita ja tieteentekijöitä ja tarjoaa konsertteja, esityksiä, luentoja ja keskusteluita.

Mukana ovat ruotsalaiset muusikot Timo Räisänen, joka esittää sekä omia että Ted Gärdestadin kappaleita, sekä Pernilla Andersson, joka esiintyy yhdessä kitaristi Fredrik Rönnqvistin kanssa.

Festivaalilla ovat mukana myös Legon suomalainen pääsuunnittelija Zina Kranck, joka kertoo tanskalaisesta designihmeestä, sekä yksi Suomen kansainvälisesti tunnetuimmista kuvataiteilijoista, Kaarina Kaikkonen.

Festivaali kutsuu myös yhteiskunnallisiin keskusteluihin muun muassa Brexitistä sekä kansainvälisestä talouspolitiikasta. Brexit-keskusteluun osallistuvat taloustieteilijä Sixten Korkman ja Ruotsin suurlähettiläs Anders Ahnlid. Kansainvälistä ja norjalaista talouspolitiikkaa pohtivat muun muassa Norjan tuore suurlähettiläs Dag Stangnes sekä Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Mika Aalto.

Lauantaina kello 11–15 järjestettävä lastenkirjapäivä tarjoaa maksutonta kirjallisuusohjelmaa, joka on suunnattu lapsille alle kouluikäisistä esiteineihin.

Ennakkoliput festivaalille 10 euroa/ päivä ja 15 euroa/ 2 päivää. Liput ovelta 15 ja 25 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu