Puheenaihe

Uutuuskirja: Anna Puu avautuu suhteestaan Jenni Vartiaisen ex-mieheen – "Kenen tahansa itsetunto ei kestäisi"

Anna Puu

Toni Tervo

Julkisuudessa on vuosia vellonut huhu, jonka mukaan Anna Puulla ja Jenni Vartiaisella olisi kireät välit.

Syynä tähän on esitetty sitä, että Anna Puu seurustelee tätä nykyä Jenni Vartiaisen ex-miehen, tuottaja Jukka Immosen kanssa. Lisäksi on spekuloitu, että aloittiko Puu suhteen Immoseen tämän ollessa vielä Vartiaisen kanssa. 

Kumpikaan ei väitteisiin ole ottanut juurikaan kantaa, mutta tällä viikolla ilmestyneessä Mari Koppisen kirjoittamassa Minä olen Anna Puu -teoksessa laulaja laittaa viimein huhulle pisteen.

– Minua ei ole viety keneltäkään. Sama pätee Jukkaan. He olivat eronneet Jennin kanssa noin vuosi ennen kuin aloimme seurustella. Silti ihmiset jaksavat spekuloida yhä, menivätkö meidän suhteemme ristiin. Pahoittelen tuottaessani pettymyksen kaikille draamannälkäisille: eivät menneet, hän kertoo kirjassa.

Samalla hän ottaa kantaa väleihinsä Vartiaisen kanssa.

Puun mukaan hänen lapsensa isä tulee hyvin toimeen Immosen kanssa, samoin kuin hän Vartiaisen.

– En oleta, että heistä tulee ylimpiä ystävyksiä – emmehän mekään ole Jenni Vartiaisen kanssa. Olennaista on, että kaikki pystyvät olemaan toista kohtaan inhimillisiä, hän toteaa kirjassa.

Samalla laulaja avautuu kuitenkin epävarmuuksistaan liittyen siihen, että juuri Vartiainen on hänen miehensä entinen tyttöystävä.

– He välittävät yhä toisistaan ja tekevät edelleen töitä yhdessä. Olenkin joskus nauranut Jukalle, että aivan kenen tahansa itsetunto ei kestäisi seurustella Jenni Vartiaisen exän kanssa. Onhan Jenni äänestetty Suomen seksikkäimmäksi naiseksi ties kuinka monta vuotta putkeen. Ja kaikki muu siihen vielä päälle! hän avaa kirjassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu