Urheilu

Nyt tuli kova väite Max Verstappenista – "Hän tietää kahden seuraavan kisan jälkeen"

MTV:n uutisvideo

Red Bull -tallin kuljettaja Max Verstappenin nykyinen sopimus kattaa vielä kauden 2020. Verstappen on itse vahvistanut, että hän ei halua ainakaan vielä tässä vaiheessa sitoutua sen pitemmälle Red Bullin kanssa.

Entinen Red Bull -kuljettaja onkin esittänyt kovan väitteen Verstappenin tulevaisuuden suunnitelmien osalta. Kyseinen kuljettaja on Red Bullin riveissä kaudella 2006 kilpaillut Robert Doornbos.

– Max Verstappen tietää kahden seuraavan kisan jälkeen, jatkaako hän Red Bullilla myös kaudella 2021, Doornbos väittää Ziggo Sportille.

Verstappenia ollaan viemässä vahvimmin Mercedekselle, eikä Ferrariakaan voida tietenkään unohtaa. Ei siitäkään huolimatta, että Ferrarin nykyinen tallipäällikkö Mattia Binotto on todennut, että heillä olisi tässä tapauksessa ”yksi ykköskuljettaja liikaa”. Tällä kommentilla Binotto viittaa Charles Leclerciin ja Verstappeniin.

Doornbos nostaa esille tosin myös kolmannen vaihtoehdon Verstappenin tallin osalta.

– Maxilla on kaksi vaihtoehtoa, tai kolmekin, jos mukaan otetaan McLaren. McLaren on tehnyt todella hyvää työtä ja siitä voi tulla huipputalli Mercedeksen moottorien myötä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu