Puheenaihe

Kolme jäsentä jättää metalliyhtye Children Of Bodomin – viimeinen keikka nykyisellä kokoonpanolla

Perustajajäsen Alexi Laiho jatkaa Daniel Freybergin kanssa musiikin tekoa. Arkisto.

Kari Martiala

Vuodesta 1993 lähtien metallimusiikkia soittanut yhtye Children Of Bodom hajoaa. Nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat Alexi Laiho, Henkka Blacksmith, Janne Wirman, Jaska Raatikainen ja Daniel Freyberg soittavat viimeisen keikkansa yhdessä.

– Raskain sydämin ilmoitamme, että vuosi 2019 tulee olemaan Children Of Bodomin nykyisen kokoonpanon viimeinen, yhtye kertoo verkkosivuillaan.

Viimeisen kerran nykyinen kokoonpano esiintyy keikallaan A Chapter Called Children Of Bodomissa, Helsingin jäähallin Black Boxissa.

 

Yhtyeessä alusta asti mukana ollut rumpali Jaska Raatikainen lopettaa viimeisen keikan jälkeen. Samoin basisti Henkka ja kosketinsoittaja Janne lopettavat. Yhtyeen sivuilla kerrotaan, että he jäävät kaipaamaan yhtyeen faneja.

Yhtye on 25 vuoden aikana tehnyt tuhansia keikkoja ja kymmenen albumia. Metalliyhtye on niittänyt mainettaan myös kansainvälisesti.

Children Of Bodomin matka ei kuitenkaan pääty kolmen jäsenen eroamiseen, vaan verkkosivuilla Alexi ja Daniel lupaavat kertoa suunnitelmistaan musiikin tekemiseen liittyen lähitulevaisuudessa.

 

Yhtyeen kokoonpanon muutos tarkoittaa myös sitä, että Tuskan Hate Crew Deathroll -erikoisveto peruuntuu. Tuska-festivaali pahoittelee tapahtunutta, Early Crow -lipun voi halutessaan palauttaa ostopaikkaan 15. marraskuuta mennessä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Children Of Bodom sulattelee joulukinkut keikkaillen3.11.2014 11.16
Children of Bodom, Jonne Aaron, Irina - katso Helsingin keikat16.9.2013 08.59
Menovinkki: Kivenlahti Rockissa kuullaan Children of Bodomin uusia biisejä6.6.2013 11.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu