Puheenaihe

Espoo ei vielä päättänyt maksullisesta pysäköinnistä – koskisi ainakin Tapiolaa ja Leppävaaraa

Espoo suunnittelee pysäköinnin muuttamista maksulliseksi Tapiolassa, Leppävaarassa ja Matinkylässä. Nyt pysäköinti on aikarajoitteista.

Arkisto/Seppo Korkman

Pysäköinnin kehittämisestä Espoon kaupungin omistamilla kaduilla ja parkkipaikoilla ei vielä syntynyt tulevaisuuden linjauksia. Espoon kaupunginhallitus palautti maanantaina uudelleen valmisteluun pysäköinnin toimenpideohjelman, jota oli päivitetty kahden vuoden takaisesta.

Oleellinen lisäys edelliseen ohjelmaan oli esitys, että Tapiolassa, Leppävaarassa ja Matinkylässä siirrytään maksulliseen pysäköintiin.

Tällä hetkellä pysäköinti kaupungin omistamilla alueilla on maksutonta, mutta valvottua.

Kaupunginhallitus ei ottanut vielä tarkemmin kantaa maksullisuuteen. Jossakin vaiheessa maksullinen pysäköinti on kuitenkin näköpiirissä Tapiolassa ja Leppävaarassa.

Matinkylän osalta kaupunginhallitus evästi, että maksulliset parkkipaikat vaativat kokonaisnäkemystä koko alueen pysäköinnin järjestämisestä.

Pysäköinnin toimenpideohjelma tuodaan uudelleen kaupunginhallitukseen 2–3 kuukauden kuluttua.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Parkkikamerat ovat helpottaneet pysäköinnin ruuhkia Nuuksion Haukkalammella1.11.2019 12.05
Maksullista pysäköintiä Espoon kaduilla ja parkkipaikoilla esitetään – aloitus kolmessa kaupunkikeskuksessa1.11.2019 11.56
Pysäköintiliikennemerkki aiheuttaa hämmennystä Espoon keskuksessa – kaksi ruutua vienyt auto selvisi ilman sakkoja30.9.2019 06.20

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu