Urheilu

Indians näyttää mallia Espoossa – Otaniemen kirjastosta saa lainaksi seuran kausikortin

Westend Indians pelaa seuraavan kotiottelunsa Otahallissa ensi viikon perjantaina.

Jarmo Koskela

Salibandyliigassa pelaava Westend Indians on tarttunut helsinkiläisen koripalloseuran kehittelemään ideaan. Koripalloseura vei tänä syksynä kausikorttejaan lainattaviksi Töölön kirjastoon.

Indians on ensimmäinen Helsinki Seagullsin seuraaja Espoossa. Idea on jo levinnyt eri puolille Suomea.

– Innostuimme heidän ideastaan ja päätimme seurata heidän esimerkkiään. On kiva tarjota mahdollisuus tulla katsomaan otteluamme ehkä jopa ensimmäisen kerran, Indiansin toiminnanjohtaja Mika Leiponen sanoo.

 

Seuran puolelta asiaa hoitanut tiedotus- ja tapahtumavastaava Henri Keränen kertoo, että kirjastoksi valikoitui luontevasti Otaniemi. Indians pelaa kotiottelunsa lähistöllä Otahallissa.

– Kirjasto otti mielellään vastaan kolme kausikorttiamme. Yhdellä kausikortilla pääsee katsomaan kotiotteluamme yksi henkilö. Sama henkilö voi lainata vaikka kaikki kolme korttia, jos ne ovat vapaana, Keränen selvittää.

Kausikortin laina-aika on kuusi vuorokautta. Yleensä sinä aikana on yksi Indiansin miesten edustusjoukkueen kotiottelu.

Kausikortit lainataan kirjastokortilla sekä lapsille että aikuisille.

– Uskoisin, etteivät kausikortit jää käyttämättä, Keränen arvelee.

Johtava kirjastopedagogi Marjukka Peltonen Otaniemen kirjastosta kertookin, että kausikortit ovat jo ehtineet olla vilkkaasti lainassa.

– Kausikorttia ei voi varata Helmetin kautta eikä lainaa voi uusia. Kausikortti pitää noutaa täältä Otaniemen kirjastosta, koska niitä ei toimiteta muualle, Peltonen selventää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu