Puheenaihe

Espoolaiskouluun jouduttiin kutsumaan ambulanssi, vanhemmat syyttävät sisäilmaongelmia

Pohjois-Tapiolan koululle jouduttiin kutsumaan tiistaina ambulanssi koulun työntekijän terveydentilan vuoksi.

Lukijan kuva

Pohjois-Tapiolan kouluun jouduttiin hälyttämään tiistaina ambulanssi. Rehtori Petri Kangas vahvistaa Länsiväylälle, että ambulanssi kutsuttiin koululle henkilöstön jäsenen terveydentilan vuoksi. Kangas ei kuitenkaan halunnut kommentoida asiaa enempää.

Länsiväylän haastatteleman koulun oppilaan vanhemman mukaan koululle on jouduttu hälyttämään ambulanssi jo useamman kerran tämän syksyn aikana. Vanhemman mukaan ambulanssikäynnit liittyisivät henkilökunnan ja oppilaiden sisäilmaoireiluun.

Myös koulun henkilökunnasta vahvistetaan, että koulussa on ollut tänä syksynä jo useampia ensiapuun johtaneita tilanteita.

Opettajat ovat uhanneet lakolla, jos he joutuvat työskentelemään Pohjois-Tapiolan koulun päärakennuksessa. Koulun henkilökunnan lokakuisessa kannanotossa sanotaan, että henkilökunta ei suostu riskeeraamaan oppilaiden ja henkilökunnan terveyttä eli järjestämään opetusta Pohjois-Tapiolan koulun päärakennuksen tiloissa.

Henkilökunta vaatii terveellisiä tiloja viipymättä.

Kannanotossa sanotaan, että oppilaiden ja henkilökunnan sisäilmaoireilu on lisääntynyt syksyn 2019 aikana Pohjois-Tapiolan koulun päärakennuksen tiloissa huomattavasti.

Sepon koulun alakoululaisten on määrä siirtyä väistöön Pohjois-Tapiolan kouluun ja sen alueelle tuleviin siirtokouluihin tammikuussa.

Länsiväylä kertoi lokakuussa (LV 13.10.2019), että sata Sepon koulun oppilaan perhettä uhkaa lakolla, jos kaupunki toteuttaa väistötilapäätöksensä.

Sepon koulu on määrä purkaa, jotta sen tilalle voidaan rakentaa uusi yhtenäinen Pohjois-Tapiolan koulu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Sata perhettä uhkaa lakolla Espoossa, jos kaupunki toteuttaa väistötilapäätöksensä – "Minun lapseni ei siihen kouluun mene"13.10.2019 07.45
Espoossa muhii jälleen kiista väistötiloista – vanhemmat takajaloillaan kaupungin päätöksestä9.10.2019 08.25
Pohjois-Tapiolaan 1 000 oppilaan koulu – kaava käsittelyyn25.10.2019 12.49

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu