Puheenaihe

Terveysasema muuttuu Kuitinmäessä – täältä löydät lääkärisi vuonna 2020

Ison Omenan terveysasemalla on ollut pulaa sekä tiloista että vastaanottoajoista. Kuvassa Katri Tuokko ja Anna-Mari Leppäkoski muuttopuuhissa tammikuussa.

Johanna Erjonsalo

Kuitinmäen asukkaiden ensisijainen terveysasema on ensi vuoden alusta lähtien Mehiläisen pyörittämä Oma Lääkärisi Matinkylä.

Tähän saakka Kuitinmäen asukkaat ovat käyttäneet Ison Omenan Palvelutorilla sijaitsevaa Espoon kaupungin omaa terveysasemaa. Ison Omenan terveysasema on kuitenkin kärsinyt ruuhkista. Terveysaseman väestöpohja on osoittautunut arvioitua suuremmaksi ja lisäksi keskeisellä paikalla sijaitseva asema on houkutellut asiakkaita myös muualta Espoosta.

Ratkaisuna ruuhkiin sosiaali- ja terveyslautakunta päätti keskiviikkona, että Kuitinmäen asukkaat siirtyvät muutaman sadan metrin päässä sijaitsevan Oma Lääkärisi Matinkylän asiakkaiksi.

Muutoksen myötä Ison Omenan terveysaseman ruuhkien odotetaan helpottuvan ja varsinkin kiireettömän hoitoon pääsyn nopeutuvan.

Terveysasema Oma Lääkärisi Matinkylä on Mehiläisen ostopalveluyksikkö, joka tuottaa jo Suurpellon ja Henttaan asukkaiden terveyspalvelut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu