Kulttuuri

Hienot kokemuksen kannustavat – Tanssiteatteri Glims & Gloms vie taas esityksiä kauppakeskus Entresseen

DJ Mölytoosa ja Mummu vie katsojat radio-ohjelman tekemisen maailmaan.

Ari Kauppila

Tanssiteatteri Glims & Gloms vie jo toista kertaa esityksensä kauppakeskus Entresseen Espoon keskukseen (Siltakatu 11).

Glims & Gloms Kauppakeskusteatteri aukeaa Entresseen joulukuuksi toiseen kerrokseen, Lidlin naapurissa olevaan liiketilaan.

 

– Yleisön ja teatterin kohtaamiset viime vuonna olivat ainutlaatuisia ja kokemukset niin kannustavia, että tällaista toimintaa päätettiin jatkaa, tuottaja Heidi Yli-Yrjänäinen sanoo.

– Syyskuussa Kauppakeskusteatteri laajeni kauppakeskus Skanssiin Turkuun ja sielläkin kokemukset olivat hyvin positiivisia.

 

Glims & Gloms Kauppakeskusteatterissa Entressessä pyörii kaksi koko perheelle sopivaa esitystä. Viime vuonna nähty nukketeatterimusikaali Raxu Taskunen tekee paluun. Lisäksi nähdään ennakkoesityksiä Simo Heiskasen ja Kaisan Niemen DJ Mölytoosa ja Mummu -komediasta.

 

Kauppakeskusteatteri toimii joulukuun ajan. Raxu Taskusta esitetään viikoilla 48 ja 52. Ensimmäinen esitys nähdään lauantaina 30. marraskuuta kello 13. Esitys kestää noin 35 minuuttia ja se sopii 3-vuotiaasta ylöspäin.

DJ Mölytoosa ja Mummu -komedia nähdään viikoilla 50 ja 51. Ensimmäinen esitys on keskiviikkona 11. joulukuuta. Kyseessä on äänekäs komedia Pölymöly -nimisen radioaseman vauhdikkaasta aamupäivästä.

Katsoja pääsee Pölymölyn studioon näkemään kommelluksia ja vastoinkäymisiä, jotka eivät välttämättä radiokuuntelijoille välity. Esitys kestää 40 minuuttia ja se sopii yli 4 -vuotiaille.

 

Liput esityksiin maksavat 8 euroa kappale, lisäksi on saatavilla 20 euron perhelippuja (max 4 henkilöä) ja perhelipun lisälippuja 5 eurolla.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Uusi avaus kauppakeskukselta – tanssiteatteri vie ensi-iltansa Entresseen25.11.2018 20.00
Näin 100 vuotta sitten – Tanssiteatteri Glims & Gloms kertoo tositarinan vankileiriltä9.9.2018 19.00
Tuomo Railo teki filosofisen tanssiteoksen – Omnipotens pureutuu pahuuteen23.3.2016 08.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Kulttuuri

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu