Puheenaihe

Keilaniemen korkeuksissa 80 metrissä avautunut Lucy-ravintola pyrkii mutkattomuuteen

Lucy in the sky -ravintolasta on hulppeat näkymät. Terassit olivat vielä viime viikolla kesken. Ravintola aukesi maanantaina. Terassi aukeaa myöhemmin.

Päivi Tuovinen

Keilaniemessä pääsee nyt ruokailemaan 80 metrin korkeudessa, sillä Lucy in the sky -ravintola aukesi Accountor Towerin ylimmässä kerroksessa maanantaina.

Ravintolan keittiömestarit Jouni Toivanen ja Richard Sloan kertovat, että Lucyn keittiössä yhdistyvät skandinaavinen ruoka, japanilaiset tekniikat ja villiyrtit.

– Hyvää ruokaa, hyvää juomaa ja hyvää fiilistä, kiteyttää Toivanen.

Ravintola pyrkii mutkattomaksi paikaksi, jonne olisi helppoa piipahtaa vaikkapa vain drinkille.

– Ruoka voi olla fine diningin puolella, mutta emme halua, että meitä nähdään fine dining -paikkana, sanoo ravintolatoimenjohtaja Karel Vedro.

Vedro kertoo, että Lucyn palvelun halutaan olevan rokkaavaa, hauskaa ja energistä. Ravintola on saanut nimensä The Beatlesin Lucy in the sky with diamonds -kappaleesta.

Ravintolassa on 180 asiakaspaikkaa. Noin 150 hengen terassi valmistuu myöhemmin. Ravintoloitsijana toimii Kim Heiniö.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kuvat: Keilaniemen maamerkki avattiin kaikille – Raaden hampaassa voi nyt poiketa kuntosalilla tai käydä lounaalla15.1.2020 08.10
Jättiravintolan suunnittelulle haetaan jatkoa – Keilaniemeen kaavaillaan edelleen liki tuhannen asiakkaan ravintolaa meren päälle10.1.2020 11.20

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu