Puheenaihe

Espoon kutsukyyti houkutellut yksityisautoilijoita – käyttäjät kiittävät sovelluksella kutsuttavaa tila-autoa

Kutsukyyti liikennöi 8-paikkaisella tila-autolla.

Viavan

Espoon itäosissa toimiva, sovelluksella tilattava kutsukyyti on saanut hyvän arvosanan käyttäjiltään. Kyytiä kokeilleet käyttäjät ovat antaneet palvelulle arvosanaksi 4,8 viidestä, kertovat HSL ja palveluntarjoajana toimiva Viavan-yhtiö.

Kutsukyytiä on kokeiltu Espoossa viime syyskuusta. Mobiilisovelluksella kutsuttava 8-paikkainen tila-auto liikennöi itäisessä Espoossa Leppävaaran, Tapiolan, Otaniemen, Matinkylän ja Suurpellon alueilla. Kyydin hinta vaihtelee ajankohdasta ja matkan pituudesta riippuen 2,50 euron ja 4 euron välillä.

Kutsukyydillä tehdään nyt yli 1 000 matkaa viikossa. Eniten matkoja on tehty Leppävaaran, Keilaniemen ja Otaniemen alueilla. Kyytiä on käytetty sekä työ- että harrastusmatkoihin.

HSL ja Viavan kertovat, että asiakaspalautteen perusteella yhä useampi matkustaja on korvannut kutsukyydillä matkan, joka muutoin olisi tehty yksityisautolla.

Kutsukyyti toimii mobiilisovelluksella, joka yhdistelee samaan suuntaan kulkevien tilauksia niin, että yksittäisen matkustaja pääsee liikkeelle ja perille mahdollisimman nopeasti.

Kokeilun on määrä jatkua maaliskuuhun saakka.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Lyökö kutsukyyti tällä kertaa läpi Espoossa? Mobiilisovelluksella kutsuttavan tila-auton käyttäjämäärät kasvavat19.11.2019 13.02
Kutsukyytipalvelu saapuu syyskuussa Espooseen4.9.2019 14.00
Kutsukyyti palaa Espooseen, kaupunkipotkulaudat kaduille ensi kesänä 31.10.2018 10.24

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu