Puheenaihe

Kalajärven palvelutori aloitti – "Innostusta on ilmassa"

Osa uuden Kalajärven palvelutorin opasteista uusitaan. Palvelukoordinaattori Päivi Peltomaa otti opastepaikoista mittoja.

Espoon kaupunki/ Katariina Hannukainen

Kalajärven palvelutori aloitti vuoden alussa ja kaikille avoin asukastapaaminen järjestetään ensi keskiviikkona.

Espoon kaupunki päätti elokuussa kaksivuotisesta palvelutorikokeilusta Kalajärvellä. Syksyn aikana henkilökuntaa on koulutettu.

– Olemme pohtineet ja keskustelleet, mikä palvelutori oikein on ja miten asiakas saa yhä sujuvammin palveluja saman katon alta. Innostusta on ilmassa, kertoo kaupungin tiedotteessa palvelukoordinaattori Päivi Peltomaa.

Kalajärven palvelutorilla on neljä kuntalaisten käyttöön tarkoitettua tilaa: työhuone Katiska ja kokoustila Apaja, opetustila Ahti sekä juhla- ja luentosaliksi sopiva Kalajärvi-sali.

– Katiska soveltuu esimerkiksi itsenäiseen opiskeluun, Apaja puolestaan kokousten tai vaikkapa lautapelaamisen paikaksi, Peltomaa kertoo.

Palvelutorimuutoksen kunniaksi tilat ovat saaneet paitsi uudet, asiakkaiden ideoimat nimet, myös maalia seiniin ja uusia kalusteita.

Tilat ovat käytössä pääasiassa palvelutorin aukiolojen puitteissa maanantaista perjantaihin kello 8–20.

Palvelutori ei itse juurikaan järjestä tapahtumia, vaan tarjoaa ilmaisia tiloja tapahtumajärjestäjille sekä tukea tapahtumaviestintään ja näkyvyyttä.

Asukkaat voivat sanoa sanansa palvelutorin kehittämisestä kahvitilaisuudessa keskiviikkona 22. tammikuuta. Tilaisuus järjestetään Kalajärvi-salissa kello 17.30–19.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu