Minne mennä

Ystäväluistelua Tapiolassa tahdittavat Eino Grön ja Diandra

Jääpuutarhassa järjestettävä Ystäväluistelu on odotettu tapahtuma. Luistelijat pääsevät nauttimaan Kulttuurikeskuksessa samaan aikaan järjestettävästä konsertista.

Anneli Tuominen-Halomo

Tapiolan Jääpuutarhassa järjestetään Ystäväluistelu jälleen lauantaina 8. helmikuuta. Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa on samaan aikaan Tapiola Sinfoniettan konsertti, jossa solisteina laulavat Eino Grön ja Diandra. He tulkitsevat ikivihreitä iskelmiä ja kaikkien tuntemia musikaalisävelmiä Tapiola Sinfoniettan esittäminä upeina orkesterisovituksina.

Luistelijat pääsevät nauttimaan konsertista striimauksen välityksellä ja vastaavasti konserttiyleisö pääsee näkemään, mitä jäällä tapahtuu.

– Järjestäjät ovat sään armoilla. Jos sää on tosi kurja, ulkoilmatapahtuma jää pois, mutta konsertti järjestetään joka tapauksessa, tuottaja Karri Soilamo kertoo.

Jääpuutarha on Soilamon mukaan suljettu perjantaina 7. helmikuuta tapahtuman rakentamisen vuoksi. Lauantaina Jääpuutarha avataan vasta tapahtuman alkaessa. Ystäväluistelu alkaa muodostelmaluistelijoiden esityksillä ja sen jälkeen muut luistelijat pääsevät jäälle.

– Tuomme alueelle lisää penkkejä niin että luistinten vaihtaminen jalkaan sujuu helpommin, Soilamo mainitsee.

Keskusaltaan ympäristöön tulee muutamia kojuja, joista saa ostaa pientä purtavaa, esimerkiksi lettuja, makkaraa, kahvia ja donitseja.

Konsertin liput ovat myynnissä Lippupisteessä ja ne maksavat 5 euroa plus Lippupisteen palvelumaksun, joka on yksi euro. Lipun hintaan sisältyy vaatesäilytys. Jääpuutarhan luistelutapahtumaan on vapaa pääsy.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu