Kulttuuri

Huippuartisteja kotimaasta ja ulkomailta Sellosalin keväässä

Bravo!-festivaali tuo Sellosaliin lämminhenkisiä esityksiä lapsiperheille.

Cristoffer Brekne

Sellosalin monipuolinen kevätkauden ohjelmisto tarjoaa kiinnostavaa kulttuuria eri ikäisille ihmisille, ja talossa tapahtuu aamusta iltaan. Tutun rinnalle ideoidaan koko ajan uutta.

– Kansainvälisten artistien esiintymiset, uusien espoolaista tavoittaminen ja Espoon kulttuuritalojen välinen yhteistyö ovat agendalla juuri nyt, tuotantopäällikkö Tero Kaakkunen kertoo.

– Meillä on myös maksuttomia esityksiä viikoittain. Tarjolla on lämpiökonsertteja, elokuvia ja päivätansseja.

Kotimaisista suosikkiartisteista Sellosalin lavalla nähdään muun muassa Anna Puu, Jarkko Ahola, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Jonne Aaron, Irina, Neljä Ruusua ja Erja Lyytinen. Jarkko Aholan, Tuure Kilpeläisen, Neljän Ruusun ja Erja Lyytisen konsertit on jo loppuunmyyty, samoin keväällä viimeisen kiertueensa tekevän lauluyhtye Forkin.

Lisäksi Sellosaliin on tulossa kriitikoiden ylistämä Litku Klemetti, Laura Närhi ja Dave Lindholm, jonka uusin bändikokoonpano aloittaa keikkailun Sellosalista. Myös Herra Ylppö tulee uuden kokoonpanonsa kanssa.

Kansainvälisiä vieraita edustaa kitaramaailman merkittävimpien innovaattoreiden joukkoon lukeutuva Frank Gambale, joka saapuu ensimmäistä kertaa oman soolobändinsä kanssa Suomeen. The Elvis Consert on myyty monena vuonna loppuun, ja se tulee taas huhtikuussa.

Kevään festivaaleista April Jazz sekä Juurijuhla tuovat myös kansainvälisiä konserttivieraitaan esiintymään Espoon Leppävaaraan. Juurijuhlassa Värttinän rautaiset ja riehakkaat muusikot nousevat samalle lavalle Palefacen kanssa.

Viidestoista yö -musikaalissa tehdään aikamatka Juice Leskisen maailmaan ja suomalaisen rockin parhaisiin antimiin. Juicea esittää upea artisti ja muusikko Matti Mikkonen alias Matthau Mikojan.

Myös lapsiperheille on runsaasti tarjontaa Sellosalissa. Kansainvälinen lasten- ja nuortenteatterifestivaali Bravo! tuo Leppävaaraan tanskalaisen teatteriseurue Don Gnun sekä meksikolaisen teatteriryhmä Compañía Teatro al Vacíon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Kulttuuri

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu