Minne mennä

Ministeripeliä teatterissa

Rooleissa nähdään muun muassa Tanja Talvensalo, Jyrki Lepomäki ja Anni Kurkela.

Hannu Hurme

Politikassa tehdään tärkeitä päätöksiä, mutta politiikka on myös asia, jossa riittää loputtomasti naurun aihetta. Poliitikot ovat tavallisia toilailevia ihmisiä, ja aina joku haluaa kaivaa kaikki mokat esiin.

Espoonlahden teatterissa saa sunnuntaina 1. maaliskuuta ensi-iltansa Olli Tolan käsikirjoittama ja Antti Wuokon ohjaama näytelmä Minustako ministeri.

Näytelmä on lukuisia käänteitä sisältävä farssikomedia, jossa vilisee salarakkaita ja siinä tehdään poliittisia lehmänkauppoja ja juonitellaan.

Kansanedustaja Jorma Venkula on tullut viettämään viikonloppua kylpylähotelli Amoriin, kun selviää, että pääministeri Tytti Jurmun johtama hallitus on kriisissä.

Puolueensa imagoa kohentaakseen Jurmu tarvitsee hallitukseen puhtaan ja luotettavan poliitikon, jolla on perhearvot kunniassa. Menneisyyden sotkujen verkko alkaa kuitenkin uhkaavasti kiristyä Venkulan ympärillä. Kaatuvatko ministerihaaveet menneisyyden pelien paljastumiseen?

Minustako ministeri -näytelmää esitetään Matinkylän Matinkylän monitoimitalon teatterisalissa (Matinraitti 17). Esitykset ovat maaliskuussa tiistaisin ja sunnuntaisin.

Päärooleissa Jyrki Lepomäki (Jorma Venkula), Katri Thurman (Tytti Jurmu) ja Tanja Talvensalo (Anu Valkama).

Peruslipun hinta on 18 euroa. Ryhmälippujen varaukset osoitteesta [email protected]

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu