Humoristinen ViiniTV rynnisti viiniblogien kärkeen

Ykkössijalle listauksessa noussut ViiniTV-blogi on pitäjiensä Arto Koskelon ja Ilkka Sirénin mukaan vastaus kysymykseen ”mitä on suomalainen viinikulttuuri?”. Videopostauksista koostuva blogi on ilmeeltään värikäs, moderni ja humoristinen.

www.viini.tv

Medianäkyvyyden ja viestintäpalvelujen asiantuntija Cision listasi Suomen viiniaiheisten blogien kymmenen kärjen. Kärkisijan vei nimiinsä ViiniTV-videoblogi.

Marraskuun joulua ennakoineen leivontablogilistauksen täydennykseksi Cision listasi joulukuussa Suomen viiniaiheiset top-blogit.

Viiniblogien kirjo ei maassamme vielä lukumäärältään yllä ruokablogien tasolle, mutta kasvava kiinnostus viinejä kohtaan näkyy enenevässä määrin myös verkossa.

Ykkössijalle listauksessa noussut ViiniTV-blogi on pitäjiensä Arto Koskelon ja Ilkka Sirénin mukaan vastaus kysymykseen, mitä on suomalainen viinikulttuuri. Videopostauksista koostuva blogi on ilmeeltään värikäs, moderni ja humoristinen.

– Tuoreus, autenttisuus, läpinäkyvyys ja lähestyttävyys, arvioivat bloginpitäjät ytimekkäästi oman suosionsa perusteiksi.

Hopeasijan nimiinsä vienyt Viinipiru -blogi määrittelee teeseikseen muun muassa viineistä nauttimisen sekä viinikulttuurin avoimuuden ja läpinäkyvyyden edistämisen. Kolmanneksi sijoittunut Rypäleistä viis! -blogi taas pyrkii omien sanojensa mukaan keskittymään mahtavien fiilisten etsimiseen viinien, ruokien ja niiden yhdistelmien avulla.

Ruokasivulta tuttu Otto Nieminen nousi neljänneksi.”

Ruokasivullamme kerrottiin tänä syksynä viiniharrastaja Otto Niemisestä, jonka viiniblogi Repository of Useless Information nousi neljänneksi.

Cisionin top-blogit listataan kerran kuukaudessa vaihtuvasta aihepiiristä. Ruoka-aiheisista blogeista toimisto on jyryttänyt aiemmin muun muassa leivontablogit. Aiempiin listauksiin voi tutustua Cisionin verkkosivuilla osoitteessa cision.com.

Lähde: Cision Plan and Connect Finland Oy