Matti Putkonen

Vihreät luulevat olevansa yli-ihmisiä

Nyt niistä vihdoin päästiin, viestittivät kymmenet yrittäjät, kun vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö ilmoitti paiskaavansa hallituskammarin oven kiinni. Samat yrittäjät vetosivat, että toivottavasti hallitusovi vihreiden nenän edessä olisi kiinni ikuisesti.

Puheenjohtaja Ville Niinistö totesi tiedotustilaisuudessa 15. kesäkuuta tyypillisen ylimieliseen tapaansa: ”On varsin erikoista, että joku rationaalinen ihminen voi ajatella tätä hanketta kannattavansa.”

Syyllistyikö puheenjohtaja Niinistö rasistiseen lausuntoon leimaten Fennovoiman ydinvoimahankkeen kannattajat epärationaalisiksi eli ei-järjellisesti ajatteleviksi ihmisiksi?

Kova ja loukkaava väite henkilöltä, joka on vihreiden harhaisten uskomustensa vanki.

Ville Niinistön päätökset paljastavat, kuinka päätökset perustetaan vain ja ainoastaan fundamenttivihreille uskomuksille. Puheenjohtaja Niinistön huoneentaulu kuuluu: Jos joku liikkuu, niin verota sitä. Jos se liikkuu vielä senkin jälkeen, niin säätele sitä. Ja kun se lakkaa liikkumasta, niin maksa sille tukiaisia.

EU:n uudet ilmasto- ja energiapoliittiset tavoitteet tappavat kotona ja puutarhassa.”

Fundamenttivihreys on mennyt niin pitkälle, että malmeja etsivät geologit joutuvat kovanmaan eli roudan aikanakin kulkemaan Reino-tossut jalassa. Ympäristöministeriön ja Niinistön militantit näet kun vahtivat kuin sonnit uutta porttia. Geologien liikkuminen malminetsintätarkoituksessa on kuulemma taittanut rahkasammalta ja näin aiheuttanut korjaamattomia tuhoja.

EU:n uudet ilmasto- ja energiapoliittiset tavoitteet tappavat kotona ja puutarhassa. Sähkön hinnan arvioidaan nousevan 30–75 prosenttia, bensan hinnan 10–20 prosenttia.

Jokainen voi jo näiden lukujen valossa hahmottaa, että vihreän valheen polku on vihdoin tullut tiensä päähän.

Teollisuustuotantomme kapasiteetista on hävinnyt jo 20 prosenttia vuoden 2008 tasosta. Joudumme sanomaan tilauksille ei, jos maailman tai EU:n talouskasvu käynnistyy vauhdilla.

Stubbin–Rinteen hallitus on viimein vapautumassa vihreän vankilan kahleista. Käsillä on viimeiset hetket luoda teollisuustuotantomme jälleenrakentamiselle kannattava ja kannustava toimintaympäristö.

 

 

Matti Putkonen

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet