Kirkkonummi Rangers

Dennis Kirkkonummi ja Rangers lisäävät yhteistyötä

Jo muutaman kauden pyörinyt yhteistyö laajentuu alkavalle kaudelle, kun Dennis Kirkkonummi lisää tuotevalikoimaansa Rangers –pizzan ja –pastan. Myös joukkueille ja jäsenille tarjottavia etuja lisätään.

- Ennen kaikkea haluamme olla mukana tukemassa kirkkonummelaisten nuorten salibandypelureiden uraa ja kehittymistä, kertoo Dennisin ravintolapäällikkö Tanja Tammelin. – Suunnittelimme yhdessä Rangersin seurajohdon ja urheilijoiden kanssa tuoteperheeseen sellaiset ateriat, jotka sopivat täydentämään kasvavan urheilijan ravintotarpeita, jatkaa Tammelin.

- Halusimme tällä yhteistyökuviolla saavuttaa mahdollisimman suuren synergiaedun. Näin pyrimme tarjoamaan urheilijoille, jäsenille, yhteistyökumppaneille sekä vieraileville joukkueille mahdollisimman kokonaisvaltaisen urheiluelämyksen, joka pitää sisällään myös mahdollisuuden ruokailla terveellisesti, kerrotaan Rangersin hallituksesta.

Dennisin ja Rangersin sopimus sisältää mm.

- Jatkuvana tarjouksena seuran jäsenille ja kausikorttilaisille –20% ruokalistan normaalihintaisista annoksista Kirkkonummen ravintolassa. 

- Kirkkonummi Rangersin juniorijoukkueille ryhmätilauksesta (väh. 10henk.) -50% loppusummasta.

- Ottelukohtaisia erikoistarjouksia

- Lisäksi Kirkkonummen valikoimasta löytyy jatkossa “Rangers –pizza ja Rangers –pasta”.

Kirkkonummi Rangers

Aikaisempia kirjoituksia

Kirkkonummi Rangers

Kirkkonummi Rangers Ry on vuonna 1992 perustettu salibandyn erikoisseura, joka on reilussa 20 vuodessa kehittynyt yhdeksi maan johtavista juniorikasvattajaseuroista.

Seura sai Nuori Suomi Sinettiseura jäsenyyden vuonna 2003, ja toteuttaa junioritoiminnassaan aktiivisesti Nuori Suomi -periaatteita. Seuran lisenssoitujen pelaajien määrä oli päättyneellä kaudella 420.


Nykytila

Kirkkonummi Rangers on vuosien varrella kasvanut Länsi-Uudenmaan ja oman talousalueensa yhdeksi suurseuroista, jolla on 5 miesten-, 2 naisten-, 9 poikien juniori- ja 5 tyttöjen juniorijoukkuetta eri ikäluokissa ja sarjatasoilla sekä erityisryhmä Sähikäiset. 

Kauden 2014-15 päätteeksi A-poikien joukkueen onnistui saavuttaa historiallinen nousu ikäluokkansa SM-sarjaan alkavalle kaudelle. Seuralla on toiminnassaan kaksi täysipäiväistä ja yksi osa-aikainen työntekijä; valmennuspäällikkö ja seuratyöntekijä, jolla on iltapäiväkerhossa apunaan osa-aikainen työntekijä.


Tavoite 2018

Kirkkonummi Rangersin seurahallitus on linjannut kolmivuotistavoitteeksi seuran junioritoiminnan kehittämisen tasolle, jolla kykenemme tuottamaan vuosittain 2-3 pelaajaa sekä miesten että naisten liigajoukkueille. Tämän lisäksi tavoitteena on nostaa miesten ja naisten edustusjoukkueet 1. divisioonaan.

Seurahallituksen tahtotila on terävöittää ja kohdentaa voimavaroja junioritoimintaan.

Uusimmat mielipiteet