Kirkkonummi Rangers

Rangers -sydäntä etsimässä!

Kirkkonummi Rangers ja Subway Kirkkonummi etsivät nyt junioripelaajia, joilla on suuri ”Rangers –sydän”.

Kampanjassa etsitään C –junioreita ja sitä nuorempia poika- ja tyttöpelureita, jotka osoittavat kauden aikana esimerkillistä joukkuehenkeä, tsemppiä, taistelutahtoa, treeni-innokkuutta tai jotenkin muuten osoittavat olevansa varustettuja suurella ”Rangers –sydämellä”.

- Vanhimmat ikäluokat ja pistenikkarit saavat yleensä paljon erilaisia palkintoja, halusimme nimenomaan palkita nyt nuorimpia puurtajia, jotka jäävät usein ns. tähtipelaajien varjoon, mutta ovat kuitenkin äärimmäisen tärkeässä roolissa joukkueissaan, kertoo Subway Kirkkonummen yrittäjä Antti Annala.

Syyskauden ”Rangers –sydän” pelaajat palkitaan Kirkkonummi Rangersin miesten edustusjoukkueen kevät kauden ensimmäisessä kotiottelussa 15.1.2017, ja kevään parhaat kevään viimeisessä kotiottelussa 12.3.2017. Valinnat tekevät joukkueiden vastuuvalmentajat yhteistyössä seuran valmennuspäällikön kanssa. Tsemppiä kaikille Rangers –pelaajille!

Kirkkonummi Rangers

Aikaisempia kirjoituksia

Kirkkonummi Rangers

Kirkkonummi Rangers Ry on vuonna 1992 perustettu salibandyn erikoisseura, joka on reilussa 20 vuodessa kehittynyt yhdeksi maan johtavista juniorikasvattajaseuroista.

Seura sai Nuori Suomi Sinettiseura jäsenyyden vuonna 2003, ja toteuttaa junioritoiminnassaan aktiivisesti Nuori Suomi -periaatteita. Seuran lisenssoitujen pelaajien määrä oli päättyneellä kaudella 420.


Nykytila

Kirkkonummi Rangers on vuosien varrella kasvanut Länsi-Uudenmaan ja oman talousalueensa yhdeksi suurseuroista, jolla on 5 miesten-, 2 naisten-, 9 poikien juniori- ja 5 tyttöjen juniorijoukkuetta eri ikäluokissa ja sarjatasoilla sekä erityisryhmä Sähikäiset. 

Kauden 2014-15 päätteeksi A-poikien joukkueen onnistui saavuttaa historiallinen nousu ikäluokkansa SM-sarjaan alkavalle kaudelle. Seuralla on toiminnassaan kaksi täysipäiväistä ja yksi osa-aikainen työntekijä; valmennuspäällikkö ja seuratyöntekijä, jolla on iltapäiväkerhossa apunaan osa-aikainen työntekijä.


Tavoite 2018

Kirkkonummi Rangersin seurahallitus on linjannut kolmivuotistavoitteeksi seuran junioritoiminnan kehittämisen tasolle, jolla kykenemme tuottamaan vuosittain 2-3 pelaajaa sekä miesten että naisten liigajoukkueille. Tämän lisäksi tavoitteena on nostaa miesten ja naisten edustusjoukkueet 1. divisioonaan.

Seurahallituksen tahtotila on terävöittää ja kohdentaa voimavaroja junioritoimintaan.

Uusimmat mielipiteet