Olarin Voimistelijat

OVO Team esittelee uuden kilpailuohjelmansa

Sami Ilvonen

OVOn edustusjoukkueet OVO Team, OVO Team Esport ja OVO Junior Team kilpailevat uusilla kilpailuohjelmillaan ensimmäistä kertaa Vantaalla 27.11.2016 järjestettävässä maailmancupin karsintakilpailussa.

Tuleva sunnuntai 27.11.2016 on joukkuevoimistelussa jännittävä päivä, nimittäin maamme huippujoukkueet esittelevät tällöin uudet kilpailuohjelmansa yleisölle ensimmäistä kertaa. Vantaan Lumossa järjestettävä Suomen Cupin ja Juniori Cupin kolmas osakilpailu toimii karsintana vuoden 2017 maailmancupin ensimmäiseen osakilpailuun.

Lisäarvoa kilpailuohjelmien julkaisuun tuo se, että nyt ensiesittelyyn pääsevillä ohjelmilla joukkueet lähtevät tavoittelemaan Suomelle menestystä keväällä 2017 Helsingissä järjestettävistä MM-kilpailuista. Kauden pääkilpailut kotiyleisön edessä antavat joukkueille aina lisää motivaatiota. Niin voimistelijoiden, valmennustiimin kuin taustajoukkojen panos alkavaan kauteen on kova.

MM-kotikilpailujen sekä Suomi 100 -juhlavuoden hengessä OVOn naisten edustusjoukkue OVO Teamin ohjelmaan on haettu innoitusta tutusta suomalaisesta rakkaustarinasta.

- Kotikisoissa haluamme aina luoda varsinkin suomalaisille katsojille elämyksiä tuttujen tunnelmien kautta. Suomessa on paljon osaamista, kuten huippulaulajia, säveltäjiä ja tunteita herättäviä tarinoita, joista ammentaa inspiraatiota, päävalmentaja Anneli Laine-Näätänen kuvailee rakennuspalikoita uuden ohjelman pohjalla.

OVO Teamin kaunis ja tunteikas ohjelma on valmentaja Annelin ja koreografi Reija Wäreen yhteistä käsialaa.

- Reija on ideoinut uudenlaista liikekieltä varsinkin ohjelman vartaloliikkeisiin, itse olen taas pyrkinyt panostamaan siihen, että ohjelman kuviointi tukee valitsemaamme teemaa. OVO Team on joukkueena todella ilmaisullinen, ja vahva tunnelataus korostuukin uudessa ohjelmassa, Anneli jatkaa.

OVO Team aloitti uuden kisaohjelman harjoittelun elokuussa, ja joukkue lähteekin uuden kauden ensimmäiseen kilpailuun luottavaisin mielin.

- Loistavat fiilikset. Harjoitukset ovat sujuneet hyvin, joten on ihana päästä näyttämään uusi ohjelmamme yleisölle, kertoo joukkueen kapteeni Jenna Alavahtola.

Vantaan karsintakilpailun perusteella Suomesta valitaan neljä naisten joukkuetta ja neljä juniorijoukkuetta Tartossa 9.-12.2.2017 järjestettäviin IFAGG:n naisten maailmancupin ja junioreiden Challenge Cupin ensimmäisiin osakilpailuihin.

Viikonloppuna Vantaan Lumossa, kilpaillaan lisäksi 12–14-vuotiaiden SM-välinekilpailu sekä kilpasarjan välinemestaruuskilpailu. Kilpailut alkavat lauantaina 26.11. 12–14-vuotiaiden alkukilpailulla, ja jatkuvat sunnuntaina 27.11. näiden sarjojen finaalilla. Kilpailuviikonlopun kruunaavat Suomen Cup ja Juniori Cup sunnuntaina.

 

Joukkuevoimistelun 12–14-vuotiaiden SM-välinekilpailu, 12–14-vuotiaiden kilpasarjan välinemestaruuskilpailu, Suomen Cup III ja Junior Cup III kilpailu

Ajankohta: 26.–27.11.2016

Paikka: Lumon monitoimikeskus, Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa

Olarin Voimistelijat

Aikaisempia kirjoituksia

Olarin Voimistelijat

Olarin Voimistelijat ry OVO on Etelä-Espoossa toimiva liikuntaseura ja Suomen Voimisteluliitto Svoli ry:n ja Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu (ESLU) ry:n jäsen. OVOssa on lähes 1 300 jäsentä, joista 200 voimistelee rytmisen- ja joukkuevoimistelun valmennusryhmissä. Runsaat 1 000 jäsentä liikkuu harrasteryhmissä ja heistä suurin osa on lapsia ja nuoria. Seurassa toimii noin 60 ohjaajaa ja valmentajaa sekä kaksi päätoimista valmentajaa. OVO tarjoaa laadukasta liikuntaa ja huippuvoimistelua - elämyksiä, iloa ja positiivista yhdessä tekemistä kaiken ikäisille.

www.ovo.fi

Uusimmat mielipiteet