Espoon Sulkapallo-Badminton

ESB:n syyskauden päättäjäiset 4.12.2016

ESB:n syyskauden päättäjäiset pidetään Foreverissa sunnuntaina 4.12. ESB:n rankingtapahtuman yhteydessä.

Ohjelma:
13:00=> ESB-ranking.
14:00  Perhesulkkis, tarjoilu, kauden palkitsemiset
15:30 Tapahtuma päättyy

Perhesulkkikseen voivat osallistua Minisulkkis- ja perhesulkkisikäiset pelaajat (alakouluikäiset ja nuoremmat). Myös sisarukset, kaverit ja vanhemmat ovat tervetulleita pitämään hauskaa sulkiksen parissa sekä tutustumaan toimintaan. Kutsuthan kaverisi mukaan!
Perhesulkkista tulevat vetämään Sulkapalloliiton Veli-Markus Melleri sekä ESB:n Susanne Blomqvist.

ESB:n ranking on kaikille tarkoitettu ilmainen pelitapahtuma, jossa pelaajat pääsevät pelaamaan otteluita oman tasoisiaan vastustajia vastaan. Ilmoittautuminen tapahtuu ESB:n infotaulun luona klo 12:50. Lisätietoa rankingista.

Ilmoitathan osallistumisestasi 1.12. mennessä osoitteeseen [email protected].

ESB:n ohjatut ryhmät jatkavat normaalisti aina torstaihin 22.12. asti. Joululoma pe 23.12.- su 8.1.2017.

 

Espoon Sulkapallo-Badminton

Aikaisempia kirjoituksia

Espoon Sulkapallo-Badminton

Espoon Sulkapallo-Badminton ry (ESB) on Suomen suurin sulkapalloseura. ESB:ssä on  noin 600 jäsentä. ESB on Nuori Suomi ry:n laatutarkistama  Sinettiseura.  

Sulkapallo-harrastuksen aloittaminen on helppoa ja harrastuksen edetessä fyysisesti vaativa urheilulaji. Sulkapallon pelaamisessa hengitys, luusto, lihaksisto ja verenkierto vahvistuvat.  Siksi se sopii kaikenikäislle. Se on parhaimmillaan terveellistä liikuntaa hyvässä seurassa.

Lähes 500 sulkapalloa harrastavaa koululaista, nuorta, aikuista ja senioria käy ESB:n viikottaisissa ohjatuissa harjoituksissa Matinkylässä ja Otaniemessä. Päävalmentaja on Sami Parikka ja kansainvälisestä valmennusosaamisesta vastaa indonesialainen ImamTeguh Santoso. ESB:n valmennuskonsultti on Budi Badminton Coaching. Vuoden 2012 SM-kisoissa ESBläiset voittivat kolme viidestä pelimuodosta.

Tiedot ohjatuista ryhmistä ja jäseneksi liittymisestä saat kotisivuiltamme.

Uusimmat mielipiteet