Espoon nuorisokuoro Candomino

CandoMinin kuorokerho aloittaa

Candomino-kuoroperheen uusin tulokas on alle 10-vuotiaiden kuorokerho, johon kenellä tahansa 7-9-vuotiaalla on mahdollisuus tulla mukaan! CandoMinin kuorokerhoon ei ole pääsykoetta, ainoastaan innostus laulamista kohtaan riittää. Kuorokerholaiset pääsevät myös esiintymään yhdessä lapsikuoro CandoMinin kanssa - kerho onkin hyvä paikka innokkaille tuleville CandoMiniläisille ja Candominolaisille taitojen hiomiseen!

CandoMinin kuorokerho kokoontuu torstaisin Olarin kirkolla klo 17.00-17.45 ja mukaan voi liittyä vaikka heti. Ilmoittautumiset suoraan kuorokerhon vetäjälle Tuoville: [email protected]

Espoon nuorisokuoro Candomino

Aikaisempia kirjoituksia

Espoon nuorisokuoro Candomino

Candomino on maineikas ja perinteikäs kuoro, joka on saavuttanut menestystä kansainvälisissäkin kuorokilpailuissa. Candominolle on tunnusomaista puhdas ja kirkas sointi sekä tinkimätön asenne kaikkeen esittämäänsä musiikkiin. Kuoro on saanut viime aikoina kiitosta erityisesti vanhan musiikin tulkitsijana. Candominoa on johtanut vuodesta 2005 lähtien Esko Kallio kuoron perustajan, Tauno Satomaan, jäätyä eläkkeelle.

http://www.candomino.fi/

Uusimmat mielipiteet