A-P. PietiläA-P. Pietilä on päätoimittaja emeritus ja tietokirjailija.

Pitääkö Suomen rajat sulkea

Punavihreä viha syyttää vasemmistolaista kirjailijaa Pirkko Saisiota oman pesän pilaamisesta.

Saisio sanoi (HS 13.5.) punavihreiden viljelevän kuplassaan väritettyjä faktoja. Hän arvosteli niitä, joiden maailmankuvaan eivät mahdu kuin omat ajatukset. Niitä ovat maahanmuuttajien rikostilastojen vähättely ja tiedot työtä tarvitsevien ja avoimien työpaikkojen kohtaamattomuuden syistä.

Henkinen kommuuni kieltää tunnustamasta, että maahanmuuton ongelmat eivät johdu vain suomalaisten muukalaisvihasta, vaan myös maahanmuuttajien omista asenteista ja haluttomuudesta kotoutua.

Omien harhojen perkaaminen edellyttää rohkeutta ja hyvää itsetuntoa.

Mitta täyttyy muuallakin ja median itsesensuuri murtuu.Irakilaisten tekemistä raiskauksista kerrotaan, paljastetaan maahanmuuttajanaisten ympärileikkauksia ja pakkoavioliittoja.

Julkisuuteen nostetaan, miten maahanmuuttajien lapsia pakotetaan palaamaan lähtömaahan oppimaan ”oikeille tavoille”. Nämä tavat eivät edistä kotoutumista, opiskelua, työnhakua eivätkä itsensä elättämistä.

Tasavallan presidenttiä Sauli Niinistöä haukuttiin, kun hän vaati hillitsemään Eurooppaan suuntautuvaa kansainvaellusta.

Kirjailija Kari Hotakainen arvosteli suomalaisten falskia Facebook-solidaarisuutta, jossa kriisit ratkotaan peukuttamalla.

Kuolemanpelko ei ole rasismia."

Manchesterin, Tukholman, Lontoon, Berliinin, Nizzan, Brysselin ja Pariisin terroriteot osoittavat, että kaikki islaminuskoiset eivät näe suvaitsevaisessa eurooppalaisuudessa mitään tavoiteltavaa. Olisi tärkeää tietää, kuinka moni turvapaikanhakija jakaa saman näkemyksen?

Terroria ja eurooppalaisen elämäntavan tuhoamisyrityksiä ei voi ohittaa toteamuksella, ettei anneta pelolle valtaa. On sinisilmäistä uskoa maahanmuuttokritiikin laantumiseen, kun talous elpyy ja työllisyys paranee.

Kiitos kuuluu kirjailijoille ja presidentille, jotka puhuvat kansaa pelottavista asioista.

Kuolemanpelko ei ole rasismia.

A-P. Pietilä

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet