Partiolaiset Espoo

600 partiolaista ratkoo ympäristöaiheisia tehtäviä sunnuntaina Oittaalla

Espoon Partiotuki/Iida Ahonen

Espoon Partiotuki ry järjestää Oittaan ulkoilualueella sunnuntaina 7.10.2018 partiotaitokilpailu Ymppä-Pinkin 7-10-vuotiaille partiolaisille. Kilpailuun osallistuu noin 600 lasta saattajineen. Kilpailussa kuljetaan kisavartioissa maastoon merkitty rata, jonka varrella on hauskoja ja opettavaisia ympäristöaiheisia tehtäviä. Kisaajat pääsevät puuhastelemaan muun muassa kierrätykseen, ensiapuun ja energian säästöön liittyvien pulmien parissa.

 

Sunnuntaina Oittaalla liikkuvia kehotetaan huomioimaan pienet partiolaiset

 

Kilpailun järjestäjät toivovat, että Oittaalla liikkuvat huomioisivat kilpailuun osallistuvat lapset. Myös kisaajia ohjeistetaan huomioimaan muut liikkujat. Kilpailussa kisavartiot liikkuvat Oittaan ulkoilualueella, ulkoiluteiden reunalla. Varothan silti kisaajia pyöräillessäsi.

Partiolaiset Espoo

Aikaisempia kirjoituksia

Partiolaiset Espoo

Espoon 40 lippukunnassa toimii yhteensä noin 3 500 partiolaista. Pääkaupunkiseudulla partiolaisia on yhteensä lähes 11 000. Partio on vastavoima "Miks mun pitäis" ja "Ei kuulu mulle" -asenteille. Partiossa toimitaan ryhmissä, jotka noudattavat partio-ohjelmaa. Tärkeää on se, että saa tehdä itse. Pienimmätkin partiolaiset osallistuvat puuhiin - vastuun antaminen nuorille on partion perusidea.

Seikkailu ja elämykset kuuluvat partioon. Terve luottamus omiin kykyihin kasvaa! Ryhmässä oppii myös, että kaikkien ei tarvitse osata kaikkea eikä ole olemassa parasta partiolaista. Partiossa opitaan käden ja mielen taitoja: Liikutaan luonnossa kävellen, hiihtäen, kiiveten, meloen ja purjehtien. Osataan antaa ensiapua tai lauletaan iltanuotiolla ja kitara soi. Tunnetaan maamerkit ja yövytään tulilla.

Partio antaa nuorille kansainvälisiä kokemuksia ja rakentaa kulttuurien välistä yhteisymmärrystä. Partio sopii kaikille, joita kiinnostaa monipuolinen ja luonnonläheinen toiminta yhdessä toisten kanssa. Meillä et jää vilttiketjuun!

Lue lisää Espoon Partiotuen nettisivuilta!

Uusimmat mielipiteet