Kansallinen Lastenliitto - Espoon aluejärjestö

Kesä tulee, oletko valmis pitämään #kivaayhdessä

Espoon Lastenliiton kesäleirit

Jaakko Haapanen

Lehdistötiedote 1.2.2019

Helsinki, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi

#kivaayhdessä lapsille
Lastenliiton pääkaupunkiseudun yhdistysten kesän 2019 lasten kesäleirien ilmoittautuminen aukeaa 1.2.2019 kello 13:00. Toimi nopeasti ja ilmoittaudu pitämään #kivaayhdessä!
Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kirkkonummella järjestetään yhteensä yli 100 leiriviikkoa alakouluikäisille. Leirit ovat päiväleirejä, joissa kaikissa on leikkimielinen teema. Helsingissä järjestetään lisäksi yöleirejä. Kesäkuussa voit valita mm. haluatko lähteä viettämään Laiskiaisten leppoisia kesäpäiviä, osallistua Velhokouluun vai miten olisi Seikkailu mikä-ihmemaassa? Voit ryhtyä myös Pokemon kouluttajaksi tai lähteä mukaan tutkimaan Menninkäisten salattua luontoa. Kesäleirifestareita pääset viettämään niin päiväleireillä kuin Helsingin järjestämillä yöleireillä. Tämän kesän uutuutena koko pääkaupunkiseudulla järjestetään Lastenliiton #kivaayhdessä-leirejä, jonka ohjelma suunnitellaan kokonaan lasten kanssa. Näillä leireillä valinnanvaihoehtoja löytyy niin Sarjisrallista Hemmotteluhetkiseen kuin Nokkeliin salapoliiseihin ja Takapihaturisteihin. Leirejä järjestetään myös heinä- elokuun vaihteessa, viikolla 31, Vantaalla ja Helsingissä.
Katso alueesi leiritarjonta ja ilmoittaudu pian mukaan, sillä kaikkien helmikuun aikana ilmoittautuneiden kesken arvomme ilmaisen leiriviikon!
Helsinki: https://www.lastenliitto.fi/helsinki/leirit/
Espoo: https://www.lastenliitto.fi/espoo/leirit/
Vantaa: https://www.lastenliitto.fi/vantaa/leirit/
Kirkkonummi: https://www.lastenliitto.fi/uusimaa/leirit/

#kivaayhdessä 13-14-vuotiaille nuorille

Sinä noin 13-14-vuotias, haluaisitko ryhtyä vapaaehtoiseksi leirikaveriksi? Oletko iloinen ja innostava kaveri, joka tykkää pelailla tai askarrella ja haaveena on ehkä vanhempana työskennellä lasten parissa? Hae meille leirikaveriksi vapaamuotoisella hakemuksella. Leirikaverille leiri on ilmainen ja leirikavereille tarjotaan leirillä maksuton lounas. Leirikaveri saa myös todistuksen leirikaverina olemisesta.

Hae leirikaveriksi Espoon leireille: [email protected] p. 040-585 2722
Hae leirikaveriksi Vantaan leireille: [email protected] p. 045-1500580/Halla Herva

Hae leirikaveriksi Kirkkonummen leireille: [email protected] p. 045-104 1492
 

#kivaayhdessä yli 15-vuotiaille nuorille

Lastenliiton kesäleireillä apuohjaajana voi toimia 15-vuotta täyttänyt nuori. Etsimme reippaita, iloisia ja innokkaita nuoria apuohjaajiksi leireillemme ympäri pääkaupunkiseudun. Kerrothan hakemuksessa, miksi sinä olisit juuri sopiva apuohjaaja leirillemme. Mainitsethan hakemuksessa myös, mikäli olet käynyt Lastenliiton nuorten ohjaajakoulutuksen. Haut aukeavat helmi- maaliskuussa. Seuraa rekry-sivujemme päivitystä ja hae mukaan. https://www.lastenliitto.fi/rekry/

#kivaayhdessä aikuisille

Myös lapsialalle koulutetut aikuiset voivat hakea mukaan pitämään #kivaayhdessä. Etsimme iloisia, innokkaita ja päteviä vastuuohjaajia ja ohjaajia leireillemme ympäri pääkaupunkiseudun. Haut aukeavat helmi- maaliskuussa. Seuraa rekry-sivujemme päivitystä ja hae mukaan. https://www.lastenliitto.fi/rekry/

Lastenliitto on valtakunnallinen lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka toimii ympäri Suomea järjestäen kaikille avointa kerho- ja leiritoimintaa sekä koulutuksia, retkiä, tapahtumia ja lakisääteistä iltapäivätoimintaa. www.lastenliitto.fi

Kansallinen Lastenliitto - Espoon aluejärjestö

Aikaisempia kirjoituksia

Kansallinen Lastenliitto - Espoon aluejärjestö

Kansallinen Lastenliitto- Espoon aluejärjestö ry on Espoon alueella toimiva asiantunteva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö joka järjestää laadukasta toimintaa lapsiperheille ja varhaisnuorille. Tarkoitus on toimia perheitä yhdistävänä, vanhemmuutta tukevana, osallisuutta edistävänä ja elämyksiä tuottavana järjestönä sekä tarjota mahdollisuuksia harrastamiseen järjestämällä kerho-, leiri-, retki- ja koulutus- sekä puistotätitoimintaa erityisesti lapsille ja nuorille. Toimintaa Lastenliitolla on ympäri Espoota.

www.lastenliitto.fi/espoo

Uusimmat mielipiteet