Uudenmaan TE-toimisto

Hei maahanmuuttaja, täydennä koulutustasi ja työllisty!

Osaaminen käyttöön Suomessa -hankkeen tavoitteena on tarjota lisäkoulutusta korkeakoulututkinnon suorittaneille maahanmuuttajille ja auttaa heitä työllistymään osaamistaan ja koulutustaan vastaavaan työhön Suomessa.

Osaaminen käyttöön Suomessa -hankkeessa nyt haku käynnissä kolmeen maksuttomaan koulutukseen. Hankkeen tavoitteena on tarjota lisäkoulutusta korkeakoulututkinnon suorittaneille maahanmuuttajille ja auttaa heitä työllistymään osaamistaan ja koulutustaan vastaavaan työhön Suomessa. Opetushallituksen rahoittama hanke edistää pääkaupunkiseudulla korkeasti koulutettujen maahanmuuttajien kotoutumisen edistämistä osaamisen tunnistamisella ja nopealla siirtymisellä koulutus- ja urapolulle. Koulutus edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (vähintään B1-taso eli YKI-testin taso 3).

Nyt haku käynnissä kolmeen koulutukseen: ole nopea, sillä haku päättyy jo 30.4.2019!

Myyntiosaamisella työhön -koulutuksessa täydennät osaamistasi ja työllistyt vaativiin henkilökohtaisen myynnin tehtäviin. Katso lisää koulutuksen esitteestä.

Palveluosaamisella työhön -koulutuksessa päivität osaamistasi ja työllistyt palveluliiketoiminnan asiantuntija- ja esimiestehtäviin.  Katso lisää koulutuksen esitteestä.

Asiantuntijatyöhön kiinteistö- ja rakennusalalle -koulutuksessa työllistyt kiinteistöpalveluiden sekä rakennus- ja talotekniikkaurakoinnin asiantuntija- ja esimiestehtäviin. Katso lisää koulutuksen esitteestä.

Koulutuksien yhteisestä esitteestä löydät lisää tietoa koulutuksista.

 

Osaaminen käyttöön Suomessa -hankkeen verkkosivut löytyvät täältä.

 

Uudenmaan TE-toimisto

www.te-palvelut.fi/uusimaa  |

Facebook: Uudenmaan TE-palvelut

Twitter: Uudenmaan TEpalvelut  ja EGR Uusimaa

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet