Työpaikkaurheilu Espoo

SHUTTLEBUS firmakeilailun 2018-2019 voittaja

SHUTTLEBUS voitti edellisen vuoden tapaan TEA-Espoon firmakeilailuliigan, joka pelattiin Tapiolan keilahallissa kaksimiehisjoukkuein. Voitto oli ylivoimainen. Joukkueen pelien kauden keskiarvo oli 215,52. Raskaita pisteitä kertyi 62 ja kaadettuja keiloja kauden aikana yhteensä 11 638 keilaa. Hopealle keilasi Tapiolan keilahallin joukkue saaden 50 raskasta pistettä ja kaadettuja keiloja oli 10 988. Joukkueen kauden pelien keskiarvo oli 203,48. Pronssille keilasi Ribiksen joukkue saaden 48 raskasta pistettä ja kaadettuja keiloja oli 10 942 keilaa. Joukkueen kauden keskiarvo oli 202,63.

Kauden 2019-2020 sarjapelit alkavat syys-lokakuussa ja uusia joukkueita otetaan rajoitettu määrä mukaan. Ilmoita firmasi mukaan ensi kaudelle pikimmiten  ja näin varmistat osallistumisesi. Pelit pelataan kaksimiehisjoukkuein (joukkueessa saa ola sekä miehiä, että naisia) ja luokkatasoituksilla. Lisäksi joukkueen naispelaajat saavat lisätasoitusta viisi pistettä/sarja. Joukkueen ei tarvitse olla saman firman henkilökuntaa, "työyhteenliittymät" ovat sallittuja,

Mahdollisiin tiedusteluihin ja ilmoittautumisia ottaa vastaan Työpaikkaurheilu Espoon keilajaoston vetäjä, Ali Karjalainen, [email protected].

 

Työpaikkaurheilu Espoo

Aikaisempia kirjoituksia

Työpaikkaurheilu Espoo

Työpaikkaurheilu Espoo ry (TEA) on perustettu vuonna 1962. Yhdistys tuottaa harrastus- ja kilpailutoimintaa lähialueiden yritysten henkilökunnille.

Nykyinen lajitarjonta on monipuolista; salibandy, hiihto, suunnistus, koripallo, keilailu, golf, tennis, pehmolentopallo, futsal, jalkapallo ja kaukalopallo. 

Lisätietoja ja lajivetäjät löydät kotisivuiltamme www.tea-espoo.fi.

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Pekka Lönnberg

Uusimmat mielipiteet