LukijaltaTällä palstalla julkaistaan lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Mielipide: Kelan taksikyydit saatava toimimaan

Anita Andersson kirjoittaa (LV 14.8.2019) vaikeuksien Kelan taksikyytien suhteen jatkuvan. Valitettavasti minulla on myös huonoja kokemuksia Menevän järjestämistä vakiotaksikuljetuksista. Menevä lupaa nettisivuillaan, että vakiotakseja on palvelutarpeen mukaisesti koko Uudenmaan alueella.

Vakiotaksilla mainitaan myös olevan vastuu kaikista vakiotaksiasiakkaan matkoista. Kokemukseni mukaan nämä lupaukset eivät missään määrin toteudu. Vakiotaksillani, jonka kuukausien odotuksen jälkeen sain, ei ole mahdollisuutta ajaa kuin murto-osa tarvitsemistani Kela-kyydeistä. Matkalla kohteeseen saattaa myös selvitä, että minulle ei olekaan paluukyytiä, vaikka olen nimenomaan tilannut kyydin molempiin suuntiin. Tällöin olen joutunut tilaamaan taksin välityskeskuksesta. Vaikean kipusairauteni vuoksi odottaminen tuottaa minulle lisäkipuja ja voinnin huonontumista moneksi päiväksi. Olen tehnyt tämän selväksi myös vakiokuljettajilleni. Välillä olen joutunut kököttämään pyörätuolissa, sairaalan aulassa jopa tunnin odottamassa välityskeskuksesta tilattua taksia. Näin ei voi olla. Kela ja Menevä: Lupaukset on pidettävä ja sairaiden kiduttamisen on loputtava!

Nyt riittää

Lukijalta

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet