LukijaltaTällä palstalla julkaistaan lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Mielipide: Miksi Kivenlahden urheilukentän lähellä ei ole parkkipaikkoja?

Olen nyt seurannut 2–3 vuotta Ylä-Kivenlahden uuden jalkapallokentän (osoite Vaahtopää) yleistä toimivuutta. Käyttöaste kentällä keväästä myöhäiseen syksyyn on kiitettävä.

Mutta miksi kentän pohjoispäässä olevan rytömetsän kohdalle ei ole tehty pysäköintitilaa samaan aikaan kun kenttä otettiin käyttöön? Tuolla metsällä ei ole mitään käyttöä, koska siellä ei pysty edes koiranulkoiluttaja liikkumaan. Harrastajien pysäköintitilan puute on varmasti ollut tiedossa jo pitkään, mutta asialle ei ole tehty mitään.

Nyt etenkin nuorten harrastajien aktiiviset vanhemmat maksavat tästä kaupungin tietoisesta toiminnasta kallista hintaa. Näen 1–3 kertaa viikossa kuinka jopa kymmenille autoille jaetaan sakkolappuja Vaahtopää-kadun pätkällä. Etenkin turnausviikonloppuina autoja on todella paljon.

Asun itse aivan vieressä ja minulla on parvekkeelta hyvät näköalat juuri tuolle kadunpätkälle. Lisäksi minulla on kotitaloni edessä rinteessä oma maksettu parkkipaikka. Koskaan nuo väärin pysäköidyt autot eivät ole olleet esteenä poistuessani parkkipaikalta Kivenlahdenkadulle.

Mitä tällaisesta pysäköinnin valvonnasta voi todeta? Espoon kaupungin rahan keruulla ei ole mitään rajaa. Säälin kaikkia jalkapallon harrastajia ja heidän tukijoukkojaan. Monelle harrastusten tuomat kustannukset menevät muutenkin kipurajoille.

Syvästi pettynyt sivullinen

Lukijalta

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet