LukijaltaTällä palstalla julkaistaan lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Mielipide: Bussien reittimuutokset huononsivat huomattavasti keski- ja pohjois-espoolaisten kulkua

Bussilinjamuutokset, jotka on tehty Espoon linjoilla, ovat suorastaan sadistisia.

Oletteko vastuuhenkilöt tehneet mitään seurantaa siitä miten esimerkiksi bussin 18 lopetus vaikutti, ja kuinka paljon tilalle tullutta linjaa 118 käytetään nimenomaan Tapiolaan mennessä?

Metron tulo helpotti huomattavasti sen varrella asuvia ja he ovat onnellisia, mutta metron tulo huononsi huomattavasti keski- ja pohjoisespoolaisten kulkuja, eli me emme ole lainkaan tasa-arvoisessa asemassa espoolaisina veronmaksajina. Saamme puhua kuuroille korville näistä muutoksista.

Nyt tuli viimeinen niitti, kun bussi 224 on pantu kiertämään Kuurinniityn kautta. Bussi ajaa tuon töyssyisen lenkin usein ilman ainuttakaan matkustajaa. Reitti kiertää sitten vielä Karakallionkin, jonka kautta bussi 235 nyt myös kiertää. Miksi ihmeessä?

Espoo on pääkaupunkiseutua, eikä mikään maaseutukaupunki. Tunnemme jo maisemamme, emme tarvitse mitään kotiseutumatkailua joka ikinen päivä, haluamme päästä määränpäähämme tehokkaasti.

Neuvotte kylmäverisesti, että vaihtakaa bussi siihen ja siihen ja taas siihen ja siihen, kyllä teille on suunniteltu hyvät yhteydet.

Kun kolmeenkin otteeseen seison pysäkillä odottamassa ehkä lähes puolikin tuntia, kun yhteys meni juuri nenän edestä, haluaisin olla nokitusten sen kanssa, joka suunnitteli nämä reitit.

Miksei suunnittelua annettu joillekin kantaespoolaisille eikä muualta tulleille, joille Espoo on kuin joku retkeilymahdollisuus.

Vaikka kuinka olet ilmastoystävällinen ja haluaisit pitää ilman puhtaana päästöistä, ei auta kuin hankkia oma auto.

Kantaespoolainen

Lukijalta

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet