LukijaltaTällä palstalla julkaistaan lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Mielipide: Bussilinjat suunniteltu huonosti Espoossa

Länsiväylän Areenalla (LV 11.9.) oli kirjoitus, jossa viitattiin bussin 235 kulkuun tällä hetkellä. Olen samaa mieltä ja vielä, kun huomaa, että 235 kulkee Karakallion kautta, jossa muutenkin kulkee monta bussilinjaa. Tämä bussi pitää saada kulkemaan jälleen Kuurinniittyyn. Pitkännotkontie on jäänyt nyt kahdelta bussilta paitsi. Miksi näin?

Myös Länsiväylässä 21.–22. syyskuuta oli hyvä kirjoitus, koskien Pitkännotkontien busseja. Nyt Pitkännotkontien bussilinjat 235 ja 118 ovat jääneet pois. Miksi boikotoidaan yhtä tienpätkää? Aivan hullua, kun bussi 118 kiertää sitten Suurpellon kautta, ajaen monta kilometriä tietä, jossa se vain ajaa, eikä pysäkkejä ole mailla halmeilla.

Tämä bussilinjojen huono suunnittelu hankaloittaa nyt suuresti ihmisten kulkemista. Esimerkiksi ikäihmiset ovat aivan onnettomia, kun siellä sun täällä pitäisi vaihtaa bussia.

Pitkännotkontieltä on todella huono lähteä bussilla, sillä aikataulutkaan eivät sovi mitenkään vaihtojen kanssa. Joutuu aina odottamaan ainakin 15 minuuttia. Talvella tämä on todella ikävää.

Toivottavasti saadaan linjat paremmin suunniteltua. Bussithan ovat asiakkaita/kuntalaisia varten.

Bussia käyttävä kuntalainen

Lukijalta

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet