Mikko HeinoKirjoittaja on Länsiväylän päätoimittaja.

Entistäkin paikallisempi

(PÄÄKIRJOITUS) Länsiväylän juhlavuosi alkaa olla lopuillaan. 65-vuotiaalla kaupunkilehdellä on edelleen paikkansa espoolaisten arjessa. Tästä kertoo lukijapalautteen lisäksi muun muassa se, että syksyllä teettämämme Espoo-tutkimuksen mukaan Länsiväylä on espoolaisille paras lähde saada tietoa kotikaupunkinsa asioista.

Tutkimuksessamme kysyimme espoolaisten näkemyksiä ajankohtaisista asioista. Näistä tuloksista olemme tehneet loppuvuoden aikana juttuja, joista seuraava julkaistaan viikon kuluttua.

Kysyimme Espoo-tutkimuksessamme myös, mitä te lukijat haluatte omalta lehdeltänne. Viesti oli selkeä. Länsiväylästä halutaan lukea paikallisia uutisia sekä meno- ja tapahtumajuttuja. Seuraavina listalla tulivat paikallinen kulttuuri ja urheilu sekä kotiin ja asumiseen liittyvät asiat. Kaikkea sitä, mikä liittyy ihmisten jokapäiväiseen elämään.

Koska kaupunkilehti elää lukijoidensa arkea, osa näistä toiveista näkyy jo nyt lehdessä. Lehden alkuosa on edelleen paikallisten uutisten. Myös kulttuuri- ja urheiluosastot jatkavat jokaisessa lehdessä. Samaan aikaan olemme antaneet lehdessä enemmän tilaa paikallisille meno- ja tapahtumatiedoille. Olemme lisänneet myös eri elämänaloilla vaikuttavien kaupunkilaisten henkilöhaastattelujen määrää. Kotiin ja asumiseen keskittyvä, viikoittain ilmestyvä Asuntomedia-osiomme on viikonloppunumerossamme saanut uuden sijoituspaikan lehden keskeltä. Muitakin uudistuksia on luvassa alkavan vuoden puolella.

Vuoden viimeinen paperinen Länsiväylä ilmestyy joulun jälkeen ensi viikon lauantaina. Uutisseurantamme jatkuu kuitenkin läpi joulun ja vuodenvaihteen verkkosivuillamme.

Hyvä keino pysyä ajan tasalla Espoon asioista on tilata omaan sähköpostiin uutiskirjeemme. Aiempaakin paikallisemmaksi muokattu uutiskirjeemme lähetetään uusin uutisin joka iltapäivä.

Mikko Heino

Mikko Heino

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet