Kansallinen Lastenliitto - Espoon aluejärjestö

Espoon Lastenliiton kesätyöhaku on alkanut

Espoon Lastenliitto järjestää kesällä 2020 päiväleirejä Espoon Mankkaalla, Tapiolassa, Haukilahdessa, Matinkylässä, Westendissä, Tiistilässä, Soukassa, Nöykkiössä, Järvenperässä ja Karhusuolla. Leirit on tarkoitettu 7-13-vuotiaille lapsille ja ohjelmassa leireillä on muun muassa pelaamista, taiteilua sekä mukavaa yhdessä oloa. Leirit ovat teemaleirejä ja ensi kesän teemoja ovat esimerkiksi tähtien taisto, kesäleirifestarit, velhokoulu, #KIVAA YHDESSÄ ja kepparileiri... Leirien tärkein tarkoitus on tarjota lapsille kivaa tekemistä sekä uusia elämyksiä ja kavereita. Joskus leireillä oppii myös jotain uutta, mutta näillä kesäleireillä ei tarvitse suorittaa vaan parasta leirillä voi olla myös jätskin syönti ja nurmikolla loikoilu kaverien kanssa. 

Tällä hetkellä etsimme kesän leireille töihin ohjaajia. Ohjaajien vastuulla on tarjota lapsille turvallinen ympäristö ja tavoitteiden toteutuminen niin, että lapset saavat hienon leirikesän – unohtamatta kuitenkaan itse ohjaajien viihtyvyyttä! Ohjaajalta odotamme vastuullisuutta, empaattisuutta, leikkisyyttä ja aitoa halua työskennellä lasten kanssa ja olla toteuttamassa kivoja leirejä espoolaisille lapsille. Ohjaajien tulee olla joko lasten ja nuorten kanssa työskenteleviä, alalle opiskelevia tai muuten alakokemuksen omaavia. Apuohjaajilla tai nuorilla kesäsomettajilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lasten kanssa toimimisesta tehtävään haettaessa. Lastenliiton nuorten ohjaaja -koulutuksen suorittaminen katsomaan hakuvaiheessa eduksi.

Tutustu leireihimme täällä: www.lastenliitto.fi/leirit

Lisätietoja työtehtävistä ja hakemuslomakkeen löydät rekry-sivuiltamme: www.lastenliitto.fi/rekry

Kansallinen Lastenliitto - Espoon aluejärjestö

Aikaisempia kirjoituksia

Kansallinen Lastenliitto - Espoon aluejärjestö

Kansallinen Lastenliitto- Espoon aluejärjestö ry on Espoon alueella toimiva asiantunteva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö joka järjestää laadukasta toimintaa lapsiperheille ja varhaisnuorille. Tarkoitus on toimia perheitä yhdistävänä, vanhemmuutta tukevana, osallisuutta edistävänä ja elämyksiä tuottavana järjestönä sekä tarjota mahdollisuuksia harrastamiseen järjestämällä kerho-, leiri-, retki- ja koulutus- sekä puistotätitoimintaa erityisesti lapsille ja nuorille. Toimintaa Lastenliitolla on ympäri Espoota.

www.lastenliitto.fi/espoo

Uusimmat mielipiteet