Työpaikkaurheilu Espoo

SUTTLEBUS I JOHTAA FIRMAKEILAILUA 19 KIERROKSEN JÄLKEEN

Shuttlebus I on varmistanut firmakeilailun voiton jo, vaikka kolme kierrosta on vielä pelaamatta. Joukkueella on koossa 119 pistettä ja kakkosena olevalla VTT-LähiTapiolan joukkueella on 94 pistettä. Jaossa on kolmelta kierrokselta vielä enintään 24 pistettä, joten voittaja on jo käytännössä ratkaistu. Kolmantena on TheSun 93 pisteellä ja seuraavana on Espoo 2- joukkue samalla pistemäärällä Ribiksen joukkueen kanssa pistemäärällä 91. Espoon joukkueella on kaadettuja keiloja 21849 ja Ribiksen joukkueella on kaadettuja keiloja 21816. 

Henkilökohtainen mestaruuskilpailu keilataan 27.4.2020. Tähän päättyy sitten tämän kauden firmakeilailukierros. Suraava kausi 2020-2021 käynnistyy syyskuussa ja joukkueiden ilmoittautumiset tulee tehdä elokuun alkuun mennessä sähköpostilla ali.karjalainen(ät)kolumbus.fi. Uudet firmat ovat tervetulleita hauskan harrastuksen pariin. Pelaamme kaksihenlöjoukkueilla ja firmoilla voi olla useampia joukkueita. Naisille ei ole ollut omaa sarjaa. 

Työpaikkaurheilu Espoo

Aikaisempia kirjoituksia

Työpaikkaurheilu Espoo

Työpaikkaurheilu Espoo ry (TEA) on perustettu vuonna 1962. Yhdistys tuottaa harrastus- ja kilpailutoimintaa lähialueiden yritysten henkilökunnille.

Nykyinen lajitarjonta on monipuolista; salibandy, hiihto, suunnistus, koripallo, keilailu, golf, tennis, pehmolentopallo, futsal, jalkapallo ja kaukalopallo. 

Lisätietoja ja lajivetäjät löydät kotisivuiltamme www.tea-espoo.fi.

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Pekka Lönnberg

Uusimmat mielipiteet