(PÄÄKIRJOITUS) Etelä-Espoon länsiosissa asuvien ja Espoon kaupungin toistuvat vaateet Helsinkiin menevien suorien bussilinjojen osittaisesta palauttamisesta ovat törmänneet jatkuvasti HSL:n hokemaan mantraan: "Liikennöinti perustuu vahvoihin runkolinjoihin (joka Etelä-Espoossa on ensisijaisesti metroyhteys).

"Pyhä" strategia vs. ontuva käytäntö

1 kommentti Lisää kommentti

Mikään ei auta: Suomi pilkotaan 18 maakuntaan ja päätöksenteko sementoidaan menneisyyden muotilla.

Jos Juha Sipilän hallitus kaatuisi ja uudet eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, keskustan ja kokoomuksen hallitusakseli katkeaisi. Samalla kaatuisivat sote-uudistus ja maakuntahallinto.

Muutos tehdään pakolla

8 kommenttia Lisää kommentti

(PÄÄKIRJOITUS) Monipuolisempia tapoja opettaa. Teknologian hyödyntämistä. Oppiainerajojen ylittämistä. Opettajan ja oppilaan roolin muutosta. Laaja-alaista osaamista. Mielenkiintoisempaa ja hauskempaa oppimista. Muun muassa näitä luvattiin, kun perusopetuksen uusi opetussuunnitelma otettiin käyttöön elokuussa 2016.

Vastuuta oppimisesta siirretty lapsille

7 kommenttia Lisää kommentti

(PÄÄKIRJOITUS) Länsimetroa – tai itse asiassa koko metroa – koskevat ikävät uutiset eivät tunnu loppuvan oikein millään.

Helsingin puolelta katsotaan, että käyttäjiltä aiemmin kiittäviä arvioita saanut metroliikenne on alkanut länsimetron myötä takkuilla monin eri tavoin.

Ylimitoitettua metroturvallisuutta?

3 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Länsiväylän blogeihin!

Länsiväylä-lehti tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia espoolaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa tiettyyn blogiin.