Paikalliset

Espoo häätää nuoren veneyrittäjän Suomenojalta – yrittäjä syyttää kiusaamisesta

KIISTA Poliisi tutkii syytöksiä yritystoiminnan häirinnästä.

Massimiliano Carbonen taival yrittäjänä Suomenojan satamassa on katkeamassa kiistaan Espoon kaupungin virkamiesten kanssa. Carbone syyttää virkamiehiä tiettyjä yrittäjiä suosivasta hyväveli-verkosta ja kiusanteosta. Kaupungilta syytökset kiistetään.

Päivi Tuovinen

Suomenojan venesatamaan pari vuotta sitten veneiden huolto-ja kunnostusyrityksen perustanut Massimiliano Carbone kokee eräiden kaupungin virkamiesten haluavan savustaa hänet pois satamasta.

Viimeinen niitti oli Carbonen alkuvuodesta kaupungilta saama työtilojen sijoitusluvan peruutus. Sen mukaan hänen pitäisi viedä kuplahallinsa ja muut välineensä pois sataman alueelta 17. elokuuta mennessä.

– Alussa kaikki meni hyvin. Mutta sitten hankin kuorma-auton veneiden nostamista varten. Sen jälkeen alkoivat ongelmat.

Carbone väittää kaupungin työntekijöiden kehottaneen venesataman asiakkaita käyttämään muita kuin hänen omistamansa CM Boatsin palveluja.

– Kaupungilta saadut ohjeet ovat olleet epämääräisiä ja sitten on tultu väittämään, etten noudata määräyksiä, Carbone kertaa.

Ensimmäisen yrityksensä Suomenojalle perustanut nuori yrittäjä kokee myös virkamiesten uhkailleen ja kiusanneen häntä erilaisilla uusilla määräyksillä.

Hän ei sanojensa mukaan ole myöskään saanut kaupungilta mitään selitystä sille, miksi hänen vuokrasopimuksensa on irtisanottu.

Carbone kertoo tehneensä virkamiesten toiminnasta kaksi tutkintapyyntöä poliisille yritystoiminnan haittaamisesta.

Länsi-Uudenmaan poliisista vahvistetaan, että poliisilla on tutkinnassa Carbonen heinäkuussa 2013 ja viime maaliskuussa jättämät tutkintapyynnöt.

– Käynnissä on alustava selvitys siitä, onko asiassa syytä epäillä rikosta, poliisista kerrotaan.

Espoon kaupungin ulkoilupäällikkö Tapani Kortelaisen mukaan Carbonen yrityksen sijoituslupa on peruutettu, koska hän ei ole noudattanut kaupungilta annettuja määräyksiä ja ohjeita.

Yhtenä esimerkkinä Kortelainen mainitsee asianmukaisen sähkömittarin, jonka kaupunki edellytti yrittäjän hankkivan sähkönkulutuksen mittaamiseksi.

– Hän ei sitä ole lukuisista kehotuksista huolimatta hankkinut.

Carbone kiistää väitteen ja näyttää parakkinsa seinässä pientä mittaria, joka hänen mukaansa mittaa sähkönkulutusta. Tieto mittarista on mennyt joulukuussa sähköpostilla myös kaupungille.

Sähkömittariepisodiin viitaten yrittäjä väittää virkamiesten käyneen repimässä irti hänen sähköjohtojaan.

Kortelainen myöntää irrottamisen, mutta sanoo, että johdot on palautettu Carbonelle.

Hän myös tyrmää väitteet kiusanteosta tai muiden yrittäjien suosimisesta.

– Säännöt, joita pitää noudattaa ovat kaikille samanlaiset.

Länsiväylän haltuunsa saamassa nauhoitteessa satamassa työskentelevä kaupungin virkamies muun muassa estää Carbonea menemästä hoitamaan asiakkaan tilaamaa veneennostoa.

Carbonen mukaan tilanne laukesi vasta, kun poliisi kutsuttiin paikalle.

Kiista yrittäjän ja virkamiesten välillä on mennyt siihen pisteeseen, että asioista keskustellaan – jos keskustellaan – sähköpostitse.

Poliisin ohella Carbone sanoo olleensa yhteydessä virkamiesten käytöksestä myös kaupunginvaltuutettuihin.

Lisäksi Carbone julkaisi netissä reilu viikko sitten adressin, jossa hän vetoaa yritystoimintansa jatkamisen puolesta. Tähän mennessä sen on allekirjoittanut yli 250 ihmistä.

– Ilman läheisten ja asiakkaiden tukea en olisi jaksanut, Carbone huokaa.

Hän myöntää, että moni yritystä koskenut kunnianhimoinen tavoite on jäänyt puolitiehen, kun voimat ovat menneet riitelyyn kaupungin kanssa.

Jos edessä on lähtö Suomenojalta, merkitsee se Carbonen mukaan loppua hänen yritykselleen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Perussuomalaiset ihmettelee veneyrittäjän irtisanomista – vaativat lisätutkimuksia13.8.2014 10.00
Uutteran miehen tie vei veneyrittäjäksi24.4.2013 12.31
Veneyrittäjä saa jatkaa Suomenojalla – kaupunki perääntyi15.8.2014 12.46
Veneyrittäjä iloitsee uudesta mahdollisuudesta – ” Tutkintapyyntöjen kohtaloa en ole vielä miettinyt”15.8.2014 13.22

Aiheesta muualla: 

Länsiväylän pääkirjoitus aiheesta

Kommentit (111)

Kommentit

Juu virkamiehet toiminta

Juu virkamiehet toiminta kieltoon, jos tuollaista kiusantekoa harrastetaan !! Rikoksista rangaistukset !

Juu virkamiehet toiminta

Juu virkamiehet toiminta kieltoon, jos tuollaista kiusantekoa harrastetaan !! Rikoksista rangaistukset !

Ehkä tuohon listaan voisi

Ehkä tuohon listaan voisi lisätä, että Liikuntatoimen esimiehet ja johtavat virkamiehet ilmoittavat nyt espoolaisille veronmaksajille, kuka tai ketkä ovat todellisia toimeksiantajia, sillä taustalla on mitä todennäköisemmin vainoharhainen narsisti, joka pelkää oman toimintansa paljastamista. Löytynee huipulta. Tällainen tunnustus rikosprosessissakin on eduksi ja samalla saadaan myös toimeksiantajat vastuuseen vuosia jatkuneesta mielipuolisesta toiminnasta. Veneetkin saattavat vielä olla ko. satamassa säilytettävänä. Joten pitäähän sellaiset työntekijät ja ko. nuori veneyrittäjä saada pois, jotka ymmärtävät mitä todellisuudessa oikein tapahtuu. Siitä vain nimen, nimet ilmoittamaan Espoolaisille veronmaksajille. On todella johdetun mafian puuhia.

Ohhoh??!! Suomenojan

Ohhoh??!! Suomenojan marttakerhoko täällä kokoontuu? Pääsette oikeen julkisesti seläntakana nimettöminä paasaamaan paskaa!! Vetäkää hame päälle niin teidät tunnistaa rannassa.

Ala-arvoiset kommentit

Ala-arvoiset kommentit kannattaa vain jättää huomiotta. Sekä asiakas että arvostellut virkamiehet esiintyvät omalla nimellään ja kummallekin osapuolelle on tarjottu mahdollisuus oman näkemyksen esittämiseen. Kaikki muu on epäoleellista asian julkisen käsittelyn kannalta. Virkamies ei missään vaiheessa sano, että asia on edennyt virallisia teitä ja hän pystyy asian todistamaan. Asiakas on vahvemmalla pohjalla, koska hänellä on yhteydenpidosta todisteet. Valitettavasti alkaa tuntua siltä että olemme maassamme siirtymässä amerikan malliin: kaikki yhteydenpito virkamiesten kanssa on parasta nauhoittaa.

Et uskalla

Et uskalla

Varmasti vedän ja seuraavaksi

Varmasti vedän ja seuraavaksi sinulle.

No huh huh. En edes... tiedä

No huh huh. En edes... tiedä mistä aloittaa. Antisi keskusteluun oli "haukkua" keskustelijoita naisiksi sekä melkein uhkaukseksi tulkittava lause rannassa tapaamisesta. Tykkäätkö haukkua eri mieltä itsesi kanssa olijoita myös homoiksi? Hyvä, siitäs saivat!! En ihmettelisi, jos penseytesi johtuisi siitä, ettei "koskaan mitään ongelmia ole ollut" satamavirkailijoiden kanssa, mukavia kavereitahan ne, hauskaa ollut saunassa, ym... Kokemusten jakaminen virkamiesten mielivallasta ja korruptiosta on mielestäsi paskan paasaamista? Miten kuvittelet, että kukaan asioista tietävä uskaltaisi omalla nimellään julkisesti paljastaa tietojaan, kun kyseessä ovat VIRANOMAISET? Siis juuri ne tyypit, joille tällaisista asioista pitäisi pystyä valittamaan ja jotka voivat tehdä elämästäsi vaikeaa? Onneksi sentään täällä kotosuomessa kähmintä rajoittuu julkisten rahojen kavallukseen, kaupungin mökkien itselleen varaamiseen ja porukkaan kuulumattomien yrittäjien kiusaamiseen, eikä kata esimerkiksi huume- tai väkivaltabisneksen pyörittämistä. Eikun... Hyvää työtä Länsiväylä, mutta vielä paremmin tsempattu Carbone! Hyvä, että olet jaksanut pitää kiinni oikeuksista. Vaatii rohkeutta ja voimaa jaksaa taistella tällaista kiusaamista vastaan. Nyt vaan ihmiset sankoin joukoin patistamaan kunnanvaltuutettuja kyselemään Kortelainen & co:n hommista. Jos esitutkinta on käynnissä, poliisia varmasti myös kiinnostavat vinkit ja tiedonmuruset.

Sovinistinen uhkaus. Voiko

Sovinistinen uhkaus. Voiko mikään alleviivata asiaa paremmin! Hyvä Timo!

Ei, ei se ole Marttakerhon

Ei, ei se ole Marttakerhon kokoontuminen. Ne on kommentteja ihan tavallisilta Espoolaisilta jotka on kyllästynyt Espoon kaupungin suojatyötekijöiden toimintaan ja mielivaltaan jota satamassa harjoitetaan. Onhan se varmaan ollut kiva hankkia pikkasen lisätienestejä tavalla tai toisella, verottajakin voisi kiinnostua "eduista". Hyvä että asia on nostettu esiin ja varmaan kaikkia asianosaisia tullaan kuulemaan prosessin edetessä, myös sinua jos koet olevasi asiaan osallinen. ( Tekstistä päätellen duunissa Espoon kaupungilla ) On surullista nähdä, että muutaman ihmisen harjoittama mielivalta tuhoaa yksityisyrittäjän viinapullojen puutteessa....

Marttoja tai ei, nyt voidaan

Marttoja tai ei, nyt voidaan olettaa että asia kuitenkin tutkittaisiin. Väärät huhut osittautuvat sellaisiksi ja totuudet totuuksiksi. Jos ihmiset eivät uskalla puhua omilla nimillään, voiko heitä siitä syyttää, mikäli yllä olevat väittämät ovat totta? Mutta jokainen tässä tapauksessa ansaitsee rehellisen tutkinnan, niin yrittäjä kun virkamiehetkin ja jokainen heistä vastaa omista tekemisistään ja tekemättä jättämisistään, niin hyvässä kuin pahassa. Niinhän meistä jokainen joutuu tekemään...

Kuulostaa aika kovilta

Kuulostaa aika kovilta syytöksiltä. Tuskin kuitenkaan ihmiset omilla nimillään täällä haluaa huudella kun Timo jo tietää kertoa että rannassa odotellaan. Surullista mutta voin niin kuvitella edes osan olevan totta ja sekin on jo liikaa virkamiehiltä jotka ovat meitä varten olemassa.

Nyky somemaailmassa voidaan

Nyky somemaailmassa voidaan julkisesti kivittää jopa henkilökohtaisilla nimillä täällä nimettömästi ja todennäköisesti jopa samojen henkilöiden keksimillä nimimerkeillä vailla todisteita.Voisiko tämä kyseinen yrittäjä esimerkiksi kertoa,onko esim.luvat tai kalusto ollut kunnossa,onko kaikki hoidettu niinkuin pitää kaupungin kanssa.Asioilla on aina kaksi puolta.Tässä haisee ajojahti ja kateus todella pahasti.Olen surullinen enemmän tästä nykyisestä meinigistä jossa julkisesti lynkataan ennenkuin on KENELLÄKÄÄN todellista tietoa asioiden laidasta.

Totta on että emme varmasti

Totta on että emme varmasti tiedä kaikkia tosiasioita. Tähän on kuitenkin helppo ratkaisu: virkamies toimittaa todisteet. Nythän virkamies on se, joka verhoutuu sen taakse ettei toimita dokumentteja. Nyt asiakkaalla vaikuttaisi olevan todisteluvelvollisuus nauhoittein, kuvin ja kuitein. Jos media esittää kysymyksen virkamiehelle, sille on vastattava siten että vastauksensa pystyy todistamaan. Harmittaa, ettei länsiväylä kysynyt suoraan, miksi asiakkaalle ei ole toimitettu dokumentteja tai hänen pyytämiään papereita. Virkamies on nyt mielestäni todella, todella hataralla pohjalla. Valitettavasti tässä taitanee käydä niin että virkamies on tottunut tietynlaiseen vapaaseen vallankäyttöön ja se on nyt paljastumassa. Ei näistä oikein osaa nyt muuta todeta näistä tähän mennessä esitetyistä väitteistä joista osa on todistettu, osa ei.

Ongelmahan on se että kun

Ongelmahan on se että kun asioita voi olla liian hankala selvittää muuten. Mutta suurimman osan kirjoittajien tiedot on selvitettävissä aina jos on tarve, rikosilmoituksen se vaatii. Kyllähän tälläiseen asiaan toivoisi saavan ihan julkisen selvityksen. Kaupungilta voisi joku kertoa länsiväylän toimitukseen miten asiat on vai miten nämä asiat halutaan selvittää, kohtahan ne on jossain mot ohjelmassa.

Ennen oli Karpo, nyt on

Ennen oli Karpo, nyt on salaman nopeudella leviävät artikkelit ja keskustelut. Aika vähän on lopulta muuttunut.

Täysin samaa mieltä! Yrittäjä

Täysin samaa mieltä! Yrittäjä varmasti itsekin tietää syitä irtisanomiseen, mutta yrittää nyt tätä kautta saada toimintansa jatkumaan Suomenojalla. Espoon virkamiehet eivät varmasti tule tänne sivuille tai johonkin Länsiväylään selittelemään näitä asioita.

Tästä jutusta kirjoittaa

Tästä jutusta kirjoittaa hyvin pian muutkin mediat. Hyvää paikallisjournalismia Länsiväylä!

Huhuja on liikkunut niin

Huhuja on liikkunut niin kauan kun olen noissa piireissä pyörinyt. Siksi mielestäni on hyvä, kuten tuossa aiemmin sanoin, tutkia asia kunnolla ja jokainen vastaa omista teoistaan. Kuitenkin tähän mennessä vain yrittäjä on todistanut sanomisiaan oikeiksi? Samaa odotan itse myös virkamiehiltä, kovin on hiljaista vain ollut.. Perusteellinen tutkimus tuo esiin tosiasiat ja se on kaikkien osapuolien oikeus!

Olkoot asia miten nyt tahtoo,

Olkoot asia miten nyt tahtoo, mutta virkamies johtaja-nimikkeen takana ei yksinkertaisesti voi todeta, ettei aio palata keskeneräiseen asiaan. Hänhän vastaa nöyrästi jokaiseen puheluun ja sähköpostiin. Varsinkin, jos hänellä on aikaa henkilökohtaisesti käydä irrottamassa sähköjohtoja satamassa. Nyt kannattaisi Kortelainen olla hyvin nöyrää poikaa jo.

Toivottavasti Länsiväylällä

Toivottavasti Länsiväylällä olisi munaa viedä tätä juttua eteen päin jatkossa ja pistää päättäjät puhumaan meille veronmaksajille! Eihän todennetuissa väärinkäytöksissä kukaan kaupungin virkamies kävisi sähköjohtoja itsehakemassa, vaan laittaisi alaisen asialle. Vai sulkeeko kaupungin ilmoitustulot lehden suun?

Virkamiesten toimia saa

Virkamiesten toimia saa kritisoida vaikka nimimerkin takaa. Ei ole kysymys nyt yksityishenkilöistä.

Hoitaisi asiansa niin kuin

Hoitaisi asiansa niin kuin muut ei olisi varmaan kaikkien hampaissa

Uskomatonta. Tuon oheisen

Uskomatonta. Tuon oheisen uutisen veneiden murskaaminenkin maksoi joitain "kymmeniä tuhansia"? Selkeä tulonsiirto kilpailuttamattomalle firmalle. Tällaisten asioiden takia on ikävää, ettei suomalaiset hevin lähde barrikaadeille. Kuka julkisen sektorin johtajat irtisanoo, eivät ainakaan johtajat itse? Yksityisellä puolella tätä sanottaisiin yrityksen varojen kavaltamiseksi tai vastaavaksi. Massimon tapauksessa taas todistusnäyttö törkeyksistä on vahva. Jollei rötösherroja saada vastuuseen virallista tietä, niin ei se kivaa ole heilläkään siinä vaiheessa, kun pyörät päräyttää pihaan ja kakka valahtaa housunpunttiin...

Haha, älähtää ne koirat

Haha, älähtää ne koirat nettikeskusteluissakin, kun kalikka kalahtaa. Toivoisin niin kovasti, että tämä tapaus nostattaa keskustelun ja kunnon, virallisen selvityksen aiheesta, sillä arkielämässä sellaistahan on tehty jo kymmeniä vuosia - ja kyseisen sataman toimintavat ovat tulleet hyvin tutuiksi. Heihei vanhat, itsekkäät.

Merran sietäisi erota. Niin

Merran sietäisi erota. Niin on sekaisin hänen johtamansa organisaatio ja sen toiminta, että ei selviäkään ennen kuin Merran eläkevirka päättyy. Ei siis hänen kokemuksellaan ja "tuloksiensa" näkökulmasta.

No johan jotain massimo ja

No johan jotain massimo ja pyörät lopettakaa jo tää paskan jauhaminen

Päälle päivän vanha artikkeli

Päälle päivän vanha artikkeli ja jo 64 "puheenvuoroa", tuskin tyhjästä... Ja tuolle hamekangas Timolle; puskistahuutajien joukossa varmaan muutama venepaikan haltija, ymmärrän miksi täällä ei nimillä pelata

Montako massimon kavereiden

Montako massimon kavereiden lisäksi ? Aika hiljaista ? Eihän kaikissa muissa voi olla vikaa paitsi itsessä ! ? PEILI ON KOVA JUTTU

Reiluuden nimissä kun kerran

Reiluuden nimissä kun kerran kaupungin valtuusto on tietoinen asiasta, olisi hyvä että ihmiset lähettäisi kaupungin valtuutetulle/tuille sähköpostia niistä tapahtumista mitä täällä kirjoitetaan ja omalla nimellä tietenkin! Ja vain totuudellisia asioita jotta jos jotain rikosepäilyjä tulee, voi jokainen seistä sanojensa takana! Sirpa Hertellille tai Kurt Bymanille voi ainkin meilata! Tässäkään tapauksessa ei herjan heitto saa mennä liian pitkälle.. pysytään totuudessa ja seistään sen takana jokainen! [email protected] [email protected]

Näkiskö joku, miten Raunion

Näkiskö joku, miten Raunion Kaparenin kesämökki on huomioitu verotuksessa

Tämä syvälle tähän kaupunkiin

Tämä syvälle tähän kaupunkiin junttautunut korruptio ja sen hyväksyminen missään muodossa on masentavaa. Kaupunginhallitus ei taida taaskaan tehdä mitään asian eteen. Eikö mitenkään saisi näitä KAIKKIA henkilöitä pois viroistaan luottamuksen palauttamiseksi?

Kyse on pelkästään liian

Kyse on pelkästään liian suureksi revähtäneestä julkisesta sektorista, jossa narut ei enään pysy kenenkään kädessä. On hyvinvointivirkamiehiä, liikuntavirkamiehiä,ulkoiluvirkamiehiä jne. jotka kaikki sätkivät samaa asiaa eri kontektissa. Vanha sanaleikki pitää tässäkin paikkansa: mitä enemmän kokkeja sitä huonompi soppa. Ja tämän sähläyksenhän yritykset ja kansalaiset maksavat. Julkiset organisaatiot ovat niin läpimätiä, niinkuin tämä case osoittaa, että ainoa varteenotettava vaihtoehto toiminnan tehostamiseksi on leikata budgettaja. Koska tämä on osoittautunut mahdottomaksi; tulisi yleistä verokantaa pienentää sekä valtion lakata ottamasta lisää velkaa - näin saataisiin savustettua ulos julkisista organisaatioista kaikki turhat läskit.

Kyse on pelkästään liian

Kyse on pelkästään liian suureksi revähtäneestä julkisesta sektorista, jossa narut ei enään pysy kenenkään kädessä. On hyvinvointivirkamiehiä, liikuntavirkamiehiä,ulkoiluvirkamiehiä jne. jotka kaikki sätkivät samaa asiaa eri kontektissa. Vanha sanaleikki pitää tässäkin paikkansa: mitä enemmän kokkeja sitä huonompi soppa. Ja tämän sähläyksenhän yritykset ja kansalaiset maksavat. Julkiset organisaatiot ovat niin läpimätiä, niinkuin tämä case osoittaa, että ainoa varteenotettava vaihtoehto toiminnan tehostamiseksi on leikata budgettaja. Koska tämä on osoittautunut mahdottomaksi; tulisi yleistä verokantaa pienentää sekä valtion lakata ottamasta lisää velkaa - näin saataisiin savustettua ulos julkisista organisaatioista kaikki turhat läskit.

Vedän suoraan "kölin alta"

Vedän suoraan "kölin alta" jos nään näitä niin sanottuja virkamiehiä! Ei mulla muuta...

Kuulin joskus viime syksynä

Kuulin joskus viime syksynä tapauksesta joka on ilmeisesti vuoden 2013 keväältä/alkukesältä. Jonkun veneilijän paatti oli siirretty kaupungin aitaukseen sinne suomenojan varikolle ilmeisesti rästiin jääneiden maksujen takia. Kyseinen veneilijä oli maksanut rästit ja halusi veneensä pois sieltä. Veneilijä oli tilannut Carbonelta veneen haun pois aitauksesta ja samalla veteen laskun josta olikin sitten aiheutunut varsinainen sirkusnäytös jonka pääpellenä oli työnjohtaja lasse raunio. raunio oli ilmoittanut, että Carbone ei hae täältä yhtään venettä vaan ainoastaan parppeilla on oikeus siirtää veneitä aitauksesta. raunio oli käynyt todella kuumana ja poliisit oli jouduttu soittamaan paikalle jotta vene saadaan pois kaupungin aitauksesta.Tämä on mahdollisesti sama tapaus johon viitataan aikaisemmin tässä keskustelussa.

Taas on Kortelainn

Taas on Kortelainn Taas on Kortelainen asialla. Haloo kaupunginjohtaja on Kortelaisen uskomuksen mukaan hänen kaverinsa.

Puolustelijalle: Mihin

Puolustelijalle: Mihin kaupungin hinnastoon voi tutustua jotta ymmrtää tämän 50 euroa per sähköpiuha? maksetaanko se käteisellä teidän mahdolliseen käteiskassaan, vai saako sen laskulla? "Kortelainen on vienyt Massimon sähköjohdot ja pyytää niistä 50 euroa kappale. WTF." Itseäni ainakin hieman nolottaisi jäädä jossain riistakamerassa kiinni tuossa iässä, tuntuu lähinnä murkkuikästen poikien kepposilta tuollaiset.

Todella harmillista että

Todella harmillista että Espossa ei hommia osata hoitaa ja ollaan aivan kivikautisella astella mitä tulee virkamiehiin. Virkamiesten vastuuta sekä sanktioita tehdyistä virheistä pitäisi päivittää 2000-luvulle. Virkaintoiset oman edun ajajat tulisi poistaa viroistaan ja muillekkin muistuttaa ketä ja mitä varte he ovat asioita hoitamassa. Sällittävintä on että Espoon valtuusto ei asialle mitään tee. Eikö uskalla vai onko oma etu heilläkin pelissä. Varmaa on että suomenojalle on suunnitteilla luksus asuntoja jonka johdosta halutaan paikkoja siivota, tämän taikia ylempiä Espoolaisia tahoja ei haittaa vaikka tietty virkamies porukka häärää omiaan aluella. Merellinen Espoo on kohta vain historiaa vaikka sillä ollaankin yritetty myydä kaupunkiamme. Muistakaa ketä olette äänestäneet, kannattiko? Vinkkinä voin sanoa että Hertellille tai Byman ei onnea tua, hekin ovat valitettavasti vain osa koneistoa. Nyt tarvittaisiin uusia tekijöitä Espooseen valitettavasti uskon että lähi-idän ongelmat ratkeavat aikaisemmin. Voimia Massimiliano Carbonellille ja toivottavasti löydät jostain työtilat.

Irtisanominen taitaa olla

Irtisanominen taitaa olla keino kiristää yrittäjää perumaan kaupungin virkamiehestä tehty rikosilmoitus. Jos ilmoituksessa on perää, pelkävät virkamiehet sitä kuin ruttoa ja yrittäjä ostetaan vaikka kaupungin varoilla perumaan ilmoitus. Tai sitten tulee ylemmältä taholta käsky jopa kaupunginjohtoa myöten viheltää peli poikki hinnalla ja keinolla mitä hyvänsä. Onhan tämä skandaali ja Espoon kaupungin maine on tässä jo kärsinyt kovan kolauksen.

Missä kansalaiset voivat

Missä kansalaiset voivat alkaa kenkimään näitä heidän palveluksessaan olevia julkisen sektorin edustajia? Laittakaapa vaikka joku äänestyssivu pystyyn jos uskallatte... Mikäli tämä tapahtuisi yksityisellä sektorilla, niin kenellekään ei olisi kiinnostusta tai motiivia kiusata toisia. Silloin markkinatalous ratkaisee asian. Eli lyhyesti sanottuna kaverit kaupungin puolelta myös vaihtoon ja maalaisjärkeä omaava tuore porukka tilalle. Ja taas homma toimii! Suojatyöpaikkojen aika on ohi ja me veronmaksajat tulemme ennemmin tai myöhemmin päättämään kuka siellä istuu. Ne virat ja toimet ovat 70-luvulta peruttua harhaa, jonka perusteella voi tehdä pikkulasten tasolle alentuvia leikkejä.

Massimo, kaikki tukeni

Massimo, kaikki tukeni sinulle! Älä menetä tulevaisuudenuskoa, joku tolkku tästä tulee! Arvostan todella paljon yrittämistäsi. Tsemppiä!

Ei muuta kuin käräjille

Ei muuta kuin käräjille tämmöiset virkamiehet. Kuulostaa aika pahasti lahjusten ottamiselta, virkarikoksilta ja verovilpiltä. Salabisnekset taitaa olla aika isot kun pitää noin typerillä keinoin peitellä jälkiään. Asioista tietävät voivat voivat tehdä oikein ja ilmoittaa tietonsa poliisille. Siellä saattaa tulla vastaan mahdollisuus todistaa oikeudessa näitä roistoja vastaan.

Mun mielestä nyt nimenomaan

Mun mielestä nyt nimenomaan asia tulisi selvittää puolueettomalta taholta, perinpohjaisesti ja kaikkien osalta. Pitäisikö tähänkin perustaa adressi että kaupungin Merra, Kortelainen ja Mäkelä tajuaisivat että kuntalaiset haluavat asiaan selvyyttä eikä peittelyä? Kaupunki taitaa sotkeentua nyt omiin ansalankoihinsa pahemman kerran vaikka olisi aika pelata avointa peliä, rehellisin säännöin?

Tietääkö kukaan edes miksi

Tietääkö kukaan edes miksi kyseisen yrityksen sopimus on irtisanottu? Kauhistellaan vaikka kukaan ei tiedä totuutta.Kas kun ei tule samanlainen meteli jos joltain pizzerialta perutaan vuokrasopimus ja yrittäjä lähtisi julkiseen loanheittoon samanlailla kuin tässä tapauksessa.Onko se tasapuolista muita alan yrittäjiä kohtaan jos yhtä kohdellaan eriarvoisesti??

Selviää jos luet jutun,

Selviää jos luet jutun, suosittelen. Monet kommentit kertovat tarinaa enemminkin muista väärinkäytöksistä joita veneilijät ovat joutuneet sietämään.

Noniin, nythän se

Noniin, nythän se maahanmuuttaja kortti nostettiin esiin pitseria vertauksella, hienoa ajattelua. Ymmärtääkseni edes yrittäjälle itselleen ei ole toimitettu irtisanomisen perusteita eli miten kukaan muukaan niitä voisi tietää? Tutkinta etenee varmasti ja uskoisin myös median kiinnostuvan aiheesta laajemmin. Eipä ole koskaan osunut minun silmiini tämänkaltaista tapausta, jossa virkamiehet ja kaupungin työntekijät olisivat selvinneet puhtain paperein. Sen verran vahvoja on jo näytötkin nauhoitteineen,kuitteineen ja etenkin näyttö puhtaasta varastamisesta johtojen osalta ja lahjuksen pyytämisestä niiden palauttamiseksi. Takavarikointi ei onneksi tässä maassa ole ihan noin yksinkertaista yksipuoleista touhua. Mieleenkiintoinen tapaus josta seuraamuksia tulee varmasti. Ikävää toki niiden kannalta joita seuraamukset tulevat koskemaan...

Oli vain esimerkki

Oli vain esimerkki pienyrittäjästä,ihan sama vaikka olisi mikä yritys kyseessä,anteeksi jos käsitit rasistisena kommenttina :)

Nyt on myös Helsingin sanomat

Nyt on myös Helsingin sanomat kirjoittanut aiheesta. Hyvä niin, että juttu leviää ja silmukka kiristyy. http://www.hs.fi/kaupunki/Espoon+virkamiehet+eiv%C3%A4t+selitelleet++veneyritt%C3%A4j%C3%A4n+poispotkiminen+kiehuttaa+poliitikkoja/a1407998844785

Myös HBL kirjoittanut

Myös HBL kirjoittanut aiheesta tänään

Sivut

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu