Paikalliset

Snacky julisti burgerisodan: ”Hesen kupongit voimassa myös meillä”

Snackyn luona pidetään kuukausittain jenkkiautojen kokoontumisia.

Snacky
Suomalainen pikaruokaketju Snacky ei ole aikeissa muuttaa markkinointityyliään. Nyt ketju tiedottaa julistavansa burgerisodan.

– Näkyi tuossa kilpailija Hesburger jakavan kuponkitarjousliuskaansa. Meidän ei tarvitse jakaa kilpailevia kuponkeja vaan totean suoraan, että Hesen kupongit ovat voimassa myös meillä – ja aterioittemme makuelämykset ovat varmasti vähintään samaa luokkaa, lataa Snackyn toimitusjohtaja Jukka Nieminen .

Mitään laitonta tässä ei olla tekemässä.”

Toimitusjohtaja  Nieminen on aiemminkin toteuttanut omalaatuisia tempauksia: Snackyn nimissä on järjestetty muun muassa Snacky Slam! -kissatappelu ja pikaruokaravintolan parkkipaikalle on tempaistu pystyyn drive in movie -tapahtuma.

– Mitään laitonta tässä ei olla tekemässä ja odotankin mielenkiinnolla kilpailijoiden reaktiota, Nieminen toteaa kuponkitempauksestaan.

– Totta kai seuraamme myös fanien Facebook-kommentointia tähän. Meillä on tunnetusti munaa. Siis Poliisi-hampparissa.

 Snacky toimii tällä hetkellä Helsingin Pukinmäessä, Pihlajistossa ja Pitäjänmäellä sekä Espoon Niittykummussa. Uusin toimipiste avasi ovensa 5. elokuuta Pitäjänmäellä osoitteessa Vanha Viertotie 31.

– Vauhti pitää olla tasaisen kova: rintamalla ei pidä jäädä poteroon huilimaan, Nieminen sanailee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (11)

Kommentit

Voisiko joku selventää mitä

Voisiko joku selventää mitä noilla Hesburgerin kupongeilla saa Snackysta? Käsittääkseni Snacky ei myy esim. "juusto-", "kerros-", tai "mega-hampurilaisia".

Kyllä Snackyltä kerros löytyy

Kyllä Snackyltä kerros löytyy! Ja taitaa snacky hampurilainen vastata juustohampurilaista, luulis sieltä jonkun megaa vastaava löytyy myös kun se hesen mega on niin pieni.

Kaikki edellä mainitut

Kaikki edellä mainitut burgerit löytyvät Snackyn listalta huomattavasti maukkaampina ja suurempina: http://www.snacky.fi/menu

Kilpailu on vaan hyvästä!

Kilpailu on vaan hyvästä! Kuluttajan etu, että on vaihtoehtoja. Pahinta on ABC-ilmiö;( Onneksi sillekin on vielä vaihtoehtoja. Itse tykkään sekä Hesen, että Snackyn tuotteista. Macistä en juurikaan. Burger King on kokeilematta vielä (paitsi vuosia sitten ulkomailla, mutten muista siitä mitään).

Huvittavaa muuten, miten

Huvittavaa muuten, miten annosten koko on monelle niin oleellinen asia:) Osta kaks, jos ei riitä!

Ja tulihan hesen kupongeissa

Ja tulihan hesen kupongeissa,että 2 kerrosateriaa yhden hinnalla..joten ei paha hakea snäkiltä;))

Oisko stadi vs turku.

Oisko stadi vs turku. Jokainen päättää missä syö ja kuka lihoo... tosin stadilaisena kannatan snagii.

Kunpa sais

Kunpa sais katkarapuhampurilaiset takaisin valikoimaan!! Kupongeista viis!

Kävin eilen hesellä, sielt

Kävin eilen hesellä, sielt sai MEGAaterian kun loggas ineen foursquarella/swarmilla hintaan 6,95€. Hamppari näytti tältä: https://www.dropbox.com/s/e6g5s81mcszys7z/2014-08-19%2017.34.30.jpg :D Hiljaiseksi veti. :D

^ Hyi vittu.

^ Hyi vittu.

Uuutinen on ankka. Snackyn

Uuutinen on ankka. Snackyn ovessa on lappu, etteivät hyväksy mitään kuponkeja. Olisi voinut toimittajakin käydä sen tarkistamassa....

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu