Puheenaihe

Immos-kohun yllättävä seuraus – "toista sataa jäsenhakemusta"

Kuvakaappaus Suomen Sisun verkkosivuilta.

Kuvakaappaus

Kansanedustaja Olli Immosen (ps.) Facebook-kirjoittelu ja sitä seurannut kohu ovat aiheuttaneet piikin kansallismielisen Suomen Sisu -järjestön jäseniksi pyrkivien määrässä.

 – Pelkästään jäsenhakemuksia on tullut ensimmäisen vuorokauden aikana toista sataa, järjestö tiedottaa verkkosivuillaan.

Immonen on järjestön puheenjohtaja. Hän jakoi järjestön jäsenhakemuslomakkeen Facebook-sivuillaan sunnuntaina kohun käynnistyttyä.

Järjestön mukaan Immosen kirjoittelun jälkeinen tilanne muistuttaa vuoden 2006 profeetta Muhammed-pilakuvien julkistamisesta seurannutta huomiota.

Järjestö julkaisi alun perin tanskalaisessa Jyllands Posten -lehdessä julkaistut kuvat verkkosivuillaan helmikuussa 2006, mistä seurasi laajaa mediahuomiota.

Suomen Sisu -järjestö on perustettu vuonna 1998.

Immonen sanoi vuonna 2013 järjestön 15-vuotisjuhlapuheessa, että sillä on noin 1 000 jäsenmaksunsa maksavaa jäsentä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Olli Immosesta rikostutkinta – krp selvittää Facebook-kirjoitusta27.7.2015 12.16
Rikosoikeuden professori Ylelle: "Immosen kirjoitus tuskin rikos"27.7.2015 19.00

Kommentit (52)

Kommentit

No jotain hyvääkin on

No jotain hyvääkin on seurannut tästä Immos-kohusta. Nimittäin se on poikinut paljon jäsenhakemuksia Suome Sisuun, joten on tässä kohussa myös hyvä puolensakin.

Toinen hyvä puoli on

Toinen hyvä puoli on seuraavissa vaaleissa Persuille odotettavissa oleva äänivyöry, mikä tekee PS:stä Suomen suurimman puolueen. Immosta on siitä kiittäminen. Toivotaan lisää ryhdikkäitä ulostuloja, niin nähdän myös nakertajien mielenosoituksia, mitkä tehostaa sen ymmärtämistä, ketkä ovat suomalaisten puolella, ketkä ulkomaalaisten.

Onhan se hyvä että

Onhan se hyvä että vajakeillakin on oma kultapossukerho

Osoitit juuri oman

Osoitit juuri oman vajaaälyisyytesi tällä kommentillasi. Ihmekös tuo. Olethan sinä kuiten vainoharhainen vihreä pelle. Älä syytä itseäsi. Et vain voi mitään mielisairaudellesi.

Onnittelen jäsenyytesi

Onnittelen jäsenyytesi johdosta.

Suvakithan jo oman

Suvakithan jo oman multikulttikiimaisen palvontamenonsa sai. Näyttipä vielä suvaitsevaisuutensakin kun buuasi ja huuteli vihaansa vastapuolen puhujille. 15000 hyödyllistä idioottia ilmaiskonsertissa maan surkeimpia esiintyjiä kuunnellen ei vieläkään ole enemmistö. On kuitenkin hyvä tietää, että suomessa voidaan suvakit kiihottaa kadulle noinkin typerästä asiasta, mutta eipä kiinnosta oikeat todelliset ja tärkeät asiat.

Tiistainen monikulttuurisuus

Tiistainen monikulttuurisuus tapahtuma "Minulla on unelma" kaikessa vihreiden fanaattisuudessaan oli täyttä kiihottamista kansanryhmää vastaan ja siitä voidaan tuomita joko sakkoihin tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi. Suomen rikoslaki. (13.5.2011/511) Joten kaikki 15 000 idioottia on syyllistynyt erittäin vakavaan ja tuomittavaan rikokseen. Tästä on tehty jo tutkintapyyntö poliisille.

Työmieshän kehoitti Sinua

Työmieshän kehoitti Sinua laittamaan netin kiinni ennen kuin avaat pullon korkin.

Sisun netistä minulla on

Sisun netistä minulla on muisto muutamien vuosien takaa. Kävin sivustolla katsomassa jotain tekstiä josta kaverin kanssa oli väittely (ilman alkomahoolia, ja päiväsaikaan) ja samalla sain sivustolta viruksen, jota jouduinkin jahtaamaan usean päivän ajan, koska se oli ovelasti monistanut itseään taitavasti hämätäkseen virustorjuntaohjelmaa.

Vihervasemmiston netistä

Vihervasemmiston netistä minulla on muisto muutamien vuosien takaa. Kävin sivustolla katsomassa jotain tekstiä josta kaveri kanssa oli väittely (ilman alkomahoolia, ja päiväsaikaan) ja samalla haudasta nousseet ja kyberneettisesti parannellut Stalin ja Mao potkaisivat oven sisään. Jouduin jahdatuksi usean päivän ajaksi ja lopuksi minut vietiin vuosikymmeniksi Siperiaan. Paikalleni laitettiin ovelasti monistettu klooni minusta hämäämään sukulaisiani.

No nyt ei puhuttu vajakkien -

No nyt ei puhuttu vajakkien - vihreät naiset kerhosta vaan Suomen Sisusta. hyvä hyvä !!!!

Mitä enemmän yritetään

Mitä enemmän yritetään kritisoivaa keskustelua tukahduttaa ja pakottaa vain yhtä oikeaa mielipidettä, sitä enemmän se alkaa turhauttamaan tavallisia ihmisiä ja aiheuttamaan ei toivottua reagointia. Voi että jos kaikki osapuolet lakkaisivat "loukkaantumasta" ja keskusteltaisiin rehellisesti ja suoraan, mikä meitä tympii, mikä on vialla ja mitä sen asian eteen voisi tehdä? Tällä hetkellä se on vaikeaa jos loukkaannutaan mieluummin kuin keskustellaan.

Punaviherkommarien fasistinen

Punaviherkommarien fasistinen asenne toisin ajattelijoihin on pelottavaa. Erkki "taas pihalla" Tuohioja etunenässä tämä lauma on valmis sörkkimään kylkeen jokaista, joka on toista mieltä kuin he, esim. maahanmuuton rajoittamisesta. Fasismin vastustamisessa pitäisi keskittyä vaarallisimpiin ilmiöihin punaviherporukoissa, joissa on nähty aivan viime aikoinakin konkreettisesti väkivaltaa suomalaisia ihmisiä ja eläimiä kohtaan.

On se hyvä, että idiootit

On se hyvä, että idiootit löytävät toisensa ja voivat sitten yhdessä vajakkikerhossa pitää toisilleen palopuheita.

Johan ne löysivät toisensa

Johan ne löysivät toisensa siellä "mielenosoituksessa" "rasismia" vastaan.

Sanos muuta, itse kävin

Sanos muuta, itse kävin siellä artistien ja musiikin takia ja voi jumalauta, ne ihmiset siellä olivat oikeasti jotain vajaita! Joku lavalla sanoo vaikka: ”Monikulttuurisuus on rikkautta”, niin yleisö, kuin uskontolohkon kokouksessa, tai jossain transsissa, heti huutamassa ja taputtamassa: Kyllä, Ihanaa, Oi Kiitos, Kiitos! Oikeasti hävetti, että olin siellä! Nuo ihmiset eivät ole normaaleja! Ymmärrän, että on mielipide asiasta, mutta tuollainen fanatismi, ettei edes suostu suostu kuuntelemaan toisen näkökulmaa, ei ole normaalia! Itse ainakin yritän näkemään jokaisen asian useammasta näkökulmasta ja vertamaan plussat ja miinukset, mutta tuollaista ahdasmielisyyttä en voi ymmärtää!

Kuullostaa vajakkien eli

Kuullostaa vajakkien eli persujen kokoontumiselta, jossa halla-aho sanoo: "maahanmuutto on pahasta" ja kaikki taputtavat ja hurraavat transsissa. Hävettää, sillä eivät ole normaaleja ihmisiä.

Enpäs ole ikinä persujen

Enpäs ole ikinä persujen kokoontumisista käynyt, joten en tiedä. Mutta eilisestä suvaitsemattomasta ja ahdasmielistä tapahtumasta, missä toisille ei annettu kertoa edes mielipiteensä, löytyy videotodisteita netistä.

Olen jälleen tulossa PS:n

Olen jälleen tulossa PS:n puoluekokoukseen sen takia, että siellä tapaan ystäviäni, älykkäitä ihmisiä, joilla on aivot käytössä. Heitä tulee ympäri maata, osa ulkomailta asti. Kannattaa tulla paikalle, jos osaa käyttäytyä. Punaviherstallerot pysykööt poissa, he ovat näyttäneet oman fasistisuutensa ja huonot käytöstapansa.

Olen kanssasi täysin samaa

Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Olin eilen tuolla paikalla kansalaistorilla ja huomasin välittömästi, että nämä ihmiset ovat transsissa ja täysin aivopestyjä. Meno oli kuin suoraan jostain aivopestyjen uskonlahkosta, jossa kanssaolijat eivät huomaa/tiedosta enää ympäröivää maailmaa. Voidaan siis puhua jo jonkinlaisesta mielenhäiriöstä, jossa nämä ihmiset ovat täysin omissa fantasiamaailmoissaan. Tapahtuma oli täyttä kiihottamista kansanryhmää vastaan ja siksi tapahtumasta on tehtävä rikosilmoitus. Tällaiset fanaattiset kiihkotapahtumat ovat äärimmäisen vaarallisia muille terveille ihmisille.

Katsoin jotain puheenvuorpoja

Katsoin jotain puheenvuorpoja tilaisuudesta ja tuli kyöllä mieleen kysymys, että mitä tämä suvaitsevaisuus oikein tarkoittaa? Suvaitaan vain niitä, jotka ovat samaa mieltä. Monenlaisia puheenvuoroja oli ja niiden sisältä oli, että maahanmuuttoa ei saa arvostella, koska sehän on rikkaus. Erityisesti jäi mieleen tämän suvaisevaisuuspuolue vihreiden kansanedeustaja Ozan Yanarin esiintyminen, joka oli todella rimanalitus. Huutamista, riehumista, mutta ei yhtään järjen sanaa. Toisti koko ajan sanaa "todellakin" ja hyvät ystävät", esitys oli kammotava ja toi mieleen jonkun hihhulisaarnaajan, tai jopa Hitlerin.. Paikallaolijat olivat hurmostilassa ja vaikutti siltä, että väkivaltaisuudet olivat ihan hetkistä kiinni, niin kovassa "hurmoksessa" tämä suvaitseva kansANOSA OLI.

Älkää nyt heti tuomitko näitä

Älkää nyt heti tuomitko näitä väärinymmärtäjiä, kun ei vielä ole avauduttu siitä, mitä aineita oli pössytelty ennen kokoontumista.

montakohan on hakenut

montakohan on hakenut terroristijärjestö vastarintaan? Sehän se on.

Terrorismista kannattaa

Terrorismista kannattaa varmaan kysellä ISIS-tyyliseen Suomalaisten kansanmurhaan agitoineelta abdirahim husseinilta.Hän varmasti osaa vastata asiantuntevammin kunhan aseiden kanssa poseeraamiseltaan ja vääräuskoisten tappamisfantasioiltaan ehtii.

Nyt äkkiä poliisi tutkimaan:

Nyt äkkiä poliisi tutkimaan: Tuomioja aikoo taistella: http://www.hameensanomat.fi/uutiset/ulkomaat/285143-ilmastonmuutoksen-vastainen-taistelu-arktisen-neuvoston-tavoite ja yllytti Obamaakin taisteluun; http://yle.fi/uutiset/tuomioja_obaman_syyta_taistella_ilmastonmuutosta_vastaan/6366408 ihan kamalaa: http://formin.finland.fi/public/?contentid=60338&contentlan=1&culture=fi-FI .

Plemme lomamatkalla USA:ssa

Plemme lomamatkalla USA:ssa ja on aika hauska lukea tätä "suurta rasisminvastaista paheksuntaa". On oikein uutisoitu mielenosoituksesta Ameriikkaa myöden. Kas kun emme ole täällä TV:stä nähneet sitä miltään kanavalta. Lähestyvät pressanvaalit ovat täällä kanavat täyttävä uutinen. Suomalaisen omin ja läheisin asia, Suomi ja suomalaisuus, näyttää olevan asia jonka voi laittaa lokaan näiden agitaatoreiden toimesta. Ovathan he jo ajamassa lakimuutosta siitä että Suomen lipun polttaminen ei olisi enää rikos. Sitten vaan lähi-idän malliin kaduille hyppimään rynnäkkökiväärit tanassa ja lippuja poltellen niinkö? Ei helkkari! Immonen puhuu asiaa ja näille viherpiipertäjäkommareille on laitettava luu kurkkuun koska nyt vaan riitti! Rajansa nyt kaikella! Miksi Kepulainen ministeri meni hyväksymään lisäpakolaisten ottamisen ja vielä kehuu asiaa julkisuudessa hyväksi? Siksi koska Kepulaiset asuvat maatiloillaan jonne nuo pakolaiset eivät tule. Me kaupunkilaiset emme todellakaan sulata tuollaisia takinkääntämispäätöksiä hallitusohjelmaan. Yhtään pakolaista ei saa ottaa, Kreikan lisätukia maksaa ja kehitysapuun rahaa antaa ennen kuin Suomen lasten, vanhusten, asunnottomien ja työttömien asiat on kunnossa. Sanoohan sen jo järkikin että lainaa ei oteta toisille jaettavaksi. Immonen, jatka valitsemallasi oikealla tiellä!

Ei ne ole pakolaisia, vaan

Ei ne ole pakolaisia, vaan pääosin perusteettomia turvapaikanhakijoita. Turvapaikan perusteena ei ole se, että kotimaassaan joutuu tekemään töitä elääkseen, ja että siitä työstä saatava palkka on omasta mielestä liian pieni. Tai se, ettei viitsi tehdä töitä edes kotimaassaan.

´´On se hyvä, että idiootit

´´On se hyvä, että idiootit löytävät toisensa ja voivat sitten yhdessä vajakkikerhossa pitää toisilleen palopuheita.´´ kirjoituksestasi suorastaan huokuu suvaitsevaisuus.

Uusi sisällissota Punamustat

Uusi sisällissota Punamustat vastaan Valkoiset?

Eilisestä

Eilisestä monikulttuurisuustapahtumasta on tehtävä rikosilmoitus, sillä tapahtuma oli kiihottamista kansanryhmää vastaan. Tällaista kiihottamista EI VOI HYVÄKSYÄ ja eilinen tapahtuma oli todella oksettavaa katsottavaa. Vastaisuudessa tällaisia kiihkotapahtumia EI enää järjestetä! Piste

Hiljaa hommalaiset - olette

Hiljaa hommalaiset - olette hävinneet.

Tämä ei ole Hommaforum, joten

Tämä ei ole Hommaforum, joten älä tule tänne huutelemaan hävyttömyyksiä. Sinun paikkasi lienee juurikin siellä. Me muut asiantuntevat puhumme täällä maahanmuuton ongelmista.

Päinvastoin sota

Päinvastoin sota vihersuvakkeja vastaan on vasta alussa! Siitä tulee kyllä rumaa peliä, jossa vihreillä pyyhitään jo lattian pintaa.

Rikosilmoitus (nähdäkseni

Rikosilmoitus (nähdäkseni kavalluksesta) tulee tehdä Musiikkitalon johtajistosta, joka lupasi "ilmaiset sähköt" mielenosoitukseen. Käsittääkseni heillä ei ole mitään oikeutta luovuttaa verorahoilla kustannettua sähköä poliittisin perustein yhtään kenellekään. Tilintarkastajat huomio! Laittakaapa vastuulliset rikoksestaan tuomiolle tai maksamaan kulut omasta pussistaan!

Jos tuo pitää paikkansa,

Jos tuo pitää paikkansa, tulee ainakin oman kansanedustajani ja valtuustoedustajani ottaa asia esille heti, kun ne kokoontuvat. Myös kuntalaisena ja kansalaisena voi rikosilmoituksen tehdä, jos epäilee rikosta. Myös kantelu oikeusvalvonta-elimille on mahdollista kenelle tahansa.

On toki olemassa

On toki olemassa toisenlainenkin mielenterveyshäiriö. Nimittäin Vihersuvakit. He ovat yhtesikuntamme syöpä! Taistelemme poliittisin keinoin tätä mielisairautta vastaan. Hyvän asian puolesta. Pelastakaamme Suomi! Ole sinäkin mukana.

Immosen puoliso on nainen ja

Immosen puoliso on nainen ja Vihreä Liitto r.p:n jäsen.

Ja sitten ihmetellään miten

Ja sitten ihmetellään miten Hitler sai porukat taakseen. Ei tarvitse enää ihmetellä. Multikultur macht frai.

Tuliko sinulle aivopieru?

Tuliko sinulle aivopieru? Siltä kyllä vahvasti näyttää. Pistää naurattamaan tuo sinun Hitler möläytyksesi.

Todennäköisesti

Todennäköisesti perussuomalaisten kannatus tulee kasvamaan. Odotellaan seuraavien galluppien tuloksia. Immonen voi saada seuraavissa eduskuntavaaleissa huiman äänisaaliin.

Perussuomalaisten kannatus

Perussuomalaisten kannatus tulee nousemaan niin suureksi Suomen kansan ansiosta, että he nousevat ensi vaaleissa maan SUURIMMAKSI JA MAHTAVIMMAKSI PUOLUEEKSI! Sitten on tapahtunut SUPERJYTKY! Siinä sitten vihersuvakit nuolevat näppejään.

Vihersuvaitevaiset kaikessa

Vihersuvaitevaiset kaikessa fanaattisuudessaan yrittävät vaientaa kriittisen vastapuolen eli sen järjen äänen. ME taistelemme poliittisin keinoin monikulttuurisuuden lieveilmiöitä vastaan ja samalla nujerramme vihreän ideologian lopullisesti! Tiistainen mielenosoitus oli hyytävä esimerkki siitä mihin vihreiden fanatismi voi pahimmillaan johtaa. respect Olli Immonen et ole yksin.

Maahanmuutto ja

Maahanmuutto ja monikulttuurisuus ilman KELAa ja sosiaaliturvaa voisi ratkaista kaikki ongelmat heti laakista. Poliittisissa punavihreissä ja sosiaalidemokraattien mädättämissä suojatyöpaikoissa loisijat ja ne muut 30 000 turhaketta jotka saavat leipänsä tästä monikulttuuri- maahanmuutto hulluudesta saattavat hieman rimpuloida vastaan. Kun lopetetaan sosiaaliturva ja mahdollisuus elää toisten piikkin - loppuu samalla KELA-peräinen maahanmuutto ja monikulttuurihaihatuksetkin

Viimeisen lauseesi sanoman

Viimeisen lauseesi sanoman toteutuessa sellaisenaan, loppuu myös monen suomalaisen vanhuksen ja vajaakuntoisen ihmisarvoinen elämä. Lausettasi pitää siis hieman korjata.

Ihmettelen näitä kommentteja

Ihmettelen näitä kommentteja ja vihakirjoituksia nimenomaan vihreitä ja sosiaaliturvalla eläjiä kohtaan. Immonen itse oli vuodepotilas, vallan kykenemätön työhön ja veronmaksajaksi, kunnes rasismillaan pääsi kansanedustajaksi ja koki ihmeparantumisen "selkäviastaan". Immosen nykyinen päivien valo ja vaimo on maahanmuuttajataustainen, nainen ja vihreä. Kielenkäytöstään päätellen sivistymätön. On toiminut kansanedustajan avustajana eli elänyt kuten Immonen elää meidän veronmaksajien rahoilla. Siis te kirjoittajat lietsotte sotaa Immosta ja hänen vaimoaan vastaan, vai?

Jostain syystä noita

Jostain syystä noita "turvapaikanhakijoita" on eniten siellä, missä siitä maksetaan parhaiten. Miksiköhän esim. etelänaapurissamme ei ole kauheaa laumaa turvapaikanhakijoita? Veikkaan, että liian pienet korvaukset niin vaativasta hommasta.

Niin, eipä niitä Virossakaan

Niin, eipä niitä Virossakaan näy.

Siellä on liikaa kännisiä

Siellä on liikaa kännisiä suomijuntteja

joista viron valtio saa

joista viron valtio saa sievoisen summan ostosten kautta

Sellaiset fanaattiset

Sellaiset fanaattiset kiihkotapahtumat, kuten ''Meillä on unelma'' on jatkossa kiellettävä lähes poikkeuksetta! Meno paikalla kansalaistorilla oli kuin suoraan jostain 30-luvun Adolf Hitlerin puheesta, jossa kanssaolijat ovat ikäänkuin transsissa. Transsi on aika vaarallinen olotila, sillä ihminen ei silloin tiedosta muuta ympäröivää maailmaa ja voi siten johtaa jopa väkivaltaisuuksiin. He ovat siis täysin aivopestyjä! Tiistainen sovinistinen ja fanaattinen tapahtuma oli juurikin tuollainen. En näe mitään syytä miksi tällaisia äärikiihkoilu-tapahtumia tulisi enää järjestää. Minulle on alkanut vihdoinkin valjeta mitä on se Vihreä ideologia kaikessa sairaudessaan.

Sivut

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu