Puheenaihe

Espoolainen pedofiili hyväksikäytti 4-vuotiasta tyttöä vuosia – IL: Vaati heti vapauttamistaan

Kuvituskuva.

Johanna Erjonsalo / Arkisto

Espoossa asuva 41-vuotias mies on tuomittu vastikään poikkeuksellisen pitkään jatkuneesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Asiasta kertoi Iltalehti.

Kun hyväksikäyttö alkoi, tyttö oli vasta nelivuotias. Miehellä oli mahdollisuus jatkaa tekojaan pitkään, koska tyttö oli hänen lähipiiristään.

Aluksi mies silitteli tytön jaökoja ja riisui hänen vaatteitaan. Myöhemmin mies kosketteli tyttöä ja oli hänen kanssaan sukupuoliyhteydessä.

Tekonsa mies salasi yli viisi vuotta, kunnes tyttö uskalsi kertoa asiasta koulun kuraattorille. Tuolloin tyttö oli kymmenvuotias. Teot tapahtuivat vuosina 2001–2008.

Uhri kärsii yhä vakavista psyykkisistä häiriöistä: hänellä on ollut uniongelmia, painajaisia, päänsärkyä, pakkomielteitä, syömishäiriöitä ja tunteettomuutta.

Mies sai joulun alla kolmen ja puolen vuoden vankilatuomion. Pedofiili joutuu maksamaan uhrilleen yhteensä 29 000 euron korvaukset kärsimyksestä, kivusta ja särystä sekä tilapäisestä psyykkisestä haitasta.

Oikeussalista suoraan vankilaan määrätty mies ei hyväksynyt oikeuden päätöstä, vaan vaati, että hänet lasketaan heti vapaaksi ja että korvausten täytäntöönpano keskeytetään.

Hovioikeus hylkäsi keskiviikkona vaatimuksen perusteettomana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (5)

Kommentit

50 vuotta vankeutta ilman

50 vuotta vankeutta ilman valitusoikeutta olisi sopiva tuomio mutta valitettavasti ollaan Suomessa missä näpistelijä saa enemmän kuin pedofiili vankeutta.

Uskomaton myös tuo tuomio

Uskomaton myös tuo tuomio "tilapäisestä psyykkisestä haitasta". Hyvin vaikea kuvitella että mikään psykoterapia korjaa tapahtunutta tuhoa täysin edes siihen mennessä kun tyttö on aikuseksi kasvanut...todella masentavaa.

Herää jälleen kysymys

Herää jälleen kysymys minkälaisia tuomarit ovat ? Suosivatko he noita pedofiilejä ja jos niin miksi ? Pelottavia ajatuksia kyllä tulee mieleen kun niin vähäisiä tuomioita lasten vuosien rääkkäykset annetaan . Myös se tulee mieleen , että tuomittu on ymmärtänyt lain olevan puolellaan , tuomion olevan heppoinen ja uskaltaa härskisti vaatia itseään heti vapaaksi . Lapsille ja naisille saa Suomessa tehdä mitä sikamaisuuksia vain . Johan tuosta Suomea huomautettiin .

Soili Nurminen

Ihan kunnon runkkupedofiili.

Ihan kunnon runkkupedofiili. Saisi muut vangit hakata pedofiilin vankilassa joka päivä. 3 vuotta vankeutta kokonaisen elämän pilaamisesta ei ole mitään.

Ilmeisesti pedofiili oli

Ilmeisesti pedofiili oli saatanan lahkolainen taikka hyväveliverkon suojatti tai molempia ! nm. pelleilyyn kyllästynyt kanssa samaa mieltä !!!!!

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu