VR yllättää laskemalla junalippujen hintoja

VR laskee lippujen hintoja.

Arkistokuva/Ari Peltonen

VR yllättää laskemalla kotimaan kaukoliikenteen säästölippujen hintoja kymmenen prosenttia. Entistä edullisemmat hinnat tulevat voimaan marraskuun lopulla. Tavoitteena on junamatkustamisen houkuttelevuuden lisääminen. Parin viime vuoden aikana VR on parantanut asiakastyytyväisyyttä useilla toimenpiteillä.

Junalippujen hinnat ovat laskeneet keskimäärin 25 prosenttia. Matka-aikoja on nopeutettu keskeisillä reiteillä ja juniin on saatu 1700 asiakaspaikkaa lisää. Elokuussa 2017 VR julkisti yli 50 miljoonan euron investoinnin uusiin päivävaunuihin, joilla saadaan lähes 2300 lisäpaikkaa liikenteeseen.

Matkustusmukavuutta on saatu valikoimaltaan uuden ravintolavaunun myötä. Uudistettuja vaunuja tulee liikenteeseen kuukausittain 2017-2019 aikana. Ensi vuonna liikkeelle lähtevät myös ensimmäiset uudistetut Ekstra–luokan vaunut. Uusia vaunukonsepteja on kehitetty ja testattu laajalti yhdessä asiakkaiden kanssa ja ne toteutetaan VR:n Ilmalan varikolla Helsingissä.

– Olen erittäin iloinen siitä, että suomalaiset valitsevat junan yhä useammin, ja samalla ylpeä siitä, miten paljon henkilöstömme on saanut aikaan lyhyessä ajassa. Matkamäärien kasvu jatkuu voimakkaana ja tänä vuonna kotimaan kaukoliikenteessä on tehty jo yli kahdeksan miljoonaa matkaa, 8 % enemmän kuin viime vuonna. Jatkamme toiminnan kehittämistä edelleen, se on välttämätöntä asiakaskokemuksen ja kilpailukyvyn parantamiseksi, kertoo VR:n matkustajaliikenteen johtaja Maisa Romanainen.

Written by:

Ota yhteyttä

Kommentit (3)

Kommentit

Junantuomien kaikenlaiset raide projektit kyllä työllistää, matkustajia tosin näiden investointien jälkeen on pakko joillain keinoin haalia ja myös maanne toiseksi suurimmassa kaupungissa Espoossa on tarjolla mahdollisesti liittymäpysäköijille lähes ilmaisia Metro matkoja osa- omisteisten parkkitilojen heille tarjoamilla edullisilla hinnoilla... :-) - Jan Vapaavuoren ohjauksessa kulkeva Helsinki on varmasti mukana näissä Länsi- Metron tulevissa menoissa, niin kuin Espoo pelkästään vain maan kulttuurianne rikastuttavan Ooppera talon vaatimattomissa vuotuisissa kustannuksissa maanne pääkaupunkiin.

venäjän trolli

Montakohan nyt saa kenkää, viimeksihän ne julkisuudessa sanoi lipunhintoja laskettaessa, että säästö otetaan henkilökunnalta ja monta sataa sai kenkää.
Varmaan konnarit laittaavat kokonaan pihalle, mitäpäs sitä siellä junissa ketään tarvii, olkoot ja tapelkoot keskenään koko sakki sika-osastolla ilma lippuja.

Verojenmaksaja

No katsotaan sitten kun Berneri saa yhtiöitettyä ja ulostettua koko,
VR,än joillekkin bulvaaneille banaanivaltioiden hämärähemmoille,
ja heidän hämärille sijoitusyhtiöilleen.

Corleone