Ensin vessaharja, nyt maitotölkki – katso videolta, miten Tuntematon sotilas tulee aamupalapöytään

"Tuntemattoman" päärooleissa nähdään muun muassa Eero Aho ja Jussi Vatanen.

Juuli Aschan © Elokuvaosakeyhtiö Suomi 2017

Osa Valion maitotölkeistä saa tänä syksynä kylkeensä niin sanottua lisättyä todellisuutta, kun meijeriyhtiö aloittaa mainosyhteistyön Tuntematon sotilas -elokuvan kanssa.

Älypuhelimiin ladattavan applikaation avulla Valion asiakkaat saavat herätettyä eloon tölkkien mainospaikkoihin sijoitetut kuvat.

– Lisätty todellisuus on yksi markkinointiviestinnän megatrendeistä. On hienoa, että juuri Tuntematon sotilas hyödyntää AR-teknologian mahdollisuuksia omassa kampanjassaan, sanoo teknologiasta vastaavan Arilynin luova johtaja Otso Kähönen.

Kampanjan alkaa lokakuussa, jolloin maitotölkit avaavat portit muun muassa lyhyisiin otteisiin elokuvasta. Elokuvaohjaaja Aku Louhimies pitää kampanjaa mielenkiintoisena.

– Elokuvaohjaajana mietin aina mahdollisimman hyvää katsojakokemusta elokuvateatterissa. On ollut hyvin mielenkiintoista nähdä, miten uudet teknologiat tekevät elokuvien markkinoinnista monimuotoisempaa, Louhimies sanoo.

Tunteman sotilas -elokuvalla on laaja joukko yhteistyökumppaneita. Elokuvan markkinointi aiheutti pientä kohua äskettäin, kun wc-harjoistaan tunnetun Sinituotteen kerrottiin tuovan myyntiin Tuntematon-vessaharjan.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Käyttäjän mikko.valimaa@media.fi kuva
Mikko Välimaa

Kommentit (2)

Kommentit

Veteraanien ei eikä Mannerheimin arvoa pysty alentamaan tyhjäpäät mitään keksimättömät hölmöt . Mainoksena tuntematon vessaharja ja maitotölkki jää kauppaan sen me isänmaan sankareita kunnioittavat ja heidän jälkeläisensä jälkeläisineen olemme jo päättäneet . Maitohan on jo muutenkin hylätty eikä sitä juo kuin maalla vasikka jos saa ,
Saavat jakaa kohta vessaharjat ja maitotölkit yhdessä sen ämpärin kanssa ja samalle porukalle . Lyökööt siihen vielä Isä Aurinkoisen kuvan niin menee törppökansaan kuin häkä .

CALWX9