Työtä tarjolla 2 048 e/kk – olisiko sinusta tähän?

Kuvituskuva

Johanna Erjonsalo

Helsingin seudun liikenne (HSL) etsii palvelukseensa matkalippujen tarkastajaa.

Kuntarekry-sivustolla julkaistun työpaikkailmoituksen mukaan tarjolla on vakituinen työ, johon kuuluu matkalippujen tarkastuksen ohessa matkustusten opastusta sekä lippulajitutkimuksen tekoa.

Valittavalta edellytetään muun muassa aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta ja vähintään 20 vuoden ikää, erinomaista terveyttä, hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, paineensietokykyä ja neuvokkuutta.

Tehtävän hoitaminen vaatii myös hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä käytännön englannin kielen osaamista.

Tarkastajan tehtäväkohtainen palkka on 2 048 euroa kuukaudessa. Lisäksi palkka koostuu henkilökohtaisesta lisästä, aiemman työkokemuksen perusteella maksettavasta lisästä ja työaikakorvauksista.

Ennen töiden aloittamista matkalippujen tarkastajan tulee suorittaa kuusi viikkoa kestävä tarkastajakurssi, jolta maksetaan 1 613 euron suuruinen kurssiraha. Teoriakoulutuksen jälkeen alkaa kuuden kuukauden pituinen työssäoppimisjakso.

Hakuaika tehtävään päättyy 25. lokakuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Käyttäjän riikka.jokinen@media.fi kuva

Riikka Jokinen

Kommentit (10)

Kommentit

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/566946-ma-tapan-sut-viela-nelja...

Kuka viitsii mennä yleiseksi kusitolpaksi tuonne vielä väkivallan uhka kaupanpäälle ja mitään et saa tehdä tai olet rasisti.
Herraskansa matkustaa satuolennon nimeen ilmaiseksi ja jos rohkenet epäillä, tulee loparit rasismista ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja suvakkikuoro somessa säestää.

Verojenmaksaja

Eihän lippuja saa ainakaan tummilta maahanmuuttajilta tarkastaa. Vain valkoihoisilta saa. Muuten on rasisti. Joutuu pahoinpidellyksi ja jos suojautuu saa vielä syytteen päälle. Kehtaavat edes tarjota.

Meillä on unelma