Timo Soinin valtiosihteeri poistui salaa Juha Sipilän luota – kansanedustaja vahvistaa takakonttikyydin

Kansanedustaja Tiina Elovaara kertoo nyt blogissaan oman näkemyksensä kesäkuisesta viikonvaihteesta, jolloin Perussuomalaiset vaihtoi puheenjohtajaa ja hallitusneuvotteluja käytiin ahkerasti.

Pekka Ruissalo

Tamperelainen kansanedustaja Tiina Elovaara (sin.) vahvistaa lehtitiedon, jonka mukaan Timo Soinin (sin.) valtiosihteeri Samuli Virtanen poistui keskustalaisen pääministeri Juha Sipilän virka-asunnolta Kesärannasta autoon piiloutuneena kesäkuisena sunnuntaina. Tuona sunnuntaina Perussuomalaisten puoluekokous oli juuri saatu Jyväskylässä maaliinsa.

– Puoluekokouksen ratkaisevien valintojen jälkeen nykyiset Siniset keskustelivat keskenään, neuvottelivat hallituskumppanien kanssa ja valtiosihteeri Virtanen kävi pääministerin luona sunnuntaina.

– Se että hän vältti mediahuomiota, tilanteen ollessa vakavin mahdollinen ja tietovuoto kansanedustajien siirtymisestä liian suuri, ei ole rikos. Peräkontissa saa matkustaa jos katsoo sen parhaaksi vaihtoehdoksi tilanteen huomioon ottaen, Elovaara kirjoittaa blogissaan.

Kansanedustajan mukaan mitään valmista suunnitelmaa ennen puoluekokousta ei ollut. Elovaara on myös edelleen harmissaan Lauri Nurmen tuoreesta kirjasta. Kirjassaan Nurmi kertoo, kuinka keskustassa ja perussuomalaisissa tehtiin jo keväällä suunnitelmia sen varalta, että Jussi Halla-aho valitaan PS:n puheenjohtajaksi.

Pääministeri Sipilä on kieltänyt eduskunnassa, että ennakkosuunnitelmia olisi tehty.

Elovaaran mukaan Nurmi ei ole pahemmin kysellyt tapahtuneista asianosaisilta.

– En hyväksy mustamaalaamista jota nyt harrastetaan. Pääministeri ei ole valehdellut, Elovaara väittää.

Elovaaran blogimerkintä on luettavissa kokonaisuudessaan tästä.

Lue myös: Liikenneopettaja hämmästelee takakonttitemppua – "Laitonta ja erittäin vaarallista"

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Pekka Ruissalo

Kommentit (13)

Kommentit

Heh, kyllä tämä on aika pelle meininkiä. Ei nyt ihan taida olla enää mielessä se MIKSI ollaan missäkin tehtävässä ja duunissa.

On varmaan jänskää elää kuplassa. Kuplassa, joka maksetaan rahalla, joka revitään väkivalloin muilta. Hyi saatana.

Voi tsiisus...

Varis

ehdotan välittömästi hallitukseneroa ja hallituksen tuomitsemista kenttäoikeudessa koska nyt on aika pysättää tämä sirkustominta ja pelastaa suomineito ja suomenkansa suomen100vuotis juhlavuonna perkele

beni hill

Kaikilla valtiosihteereillä pitäisi olla työasuna hupparipusakka, johon on helppo kätkeytyä eikä tarvitsisi matkustaa takakontissa varapyörän päällä.

Jårma

Ja kootut selitykset senkun paranee.
Arvo Pohja on taas antanut jälleen neuvoja lausujille ja melkein totuudellisia.
Puhuvatkohan nuo niin totta kuin vain osaavat ja jälleen tämän ihmeellisen Arvo Pohjan suosiollisella avustuksella.

Ei kunnioiteta ketään

jep tänään eduskunnan kyselytunnilla sipilää nauratti kovasti ja muutenkin aihe sovitettiin niin että tunnilla ei tarvinut sipilän vastata kuin 2 kysymykseen epäilen vahvasti että sipilä ohjailee ylen toimintaa ja kalluppeja jotta kepulla olisi muka kannatuksen nousu perkele suomi on niin korruptoitunut että päättäjillä kasvaa nenä ja korvat ei edes venäjällä ole tämmöistä sirkusta kun nyt meidän eduskunta esittää rip suomi100

beni hill

Keskusta ja Sipilä aivan luokatonta toimintaa .
Samoin heiltä jotka osallistuu petokseen .
Kokoomus ja Siniset , miten alas te voitte vajota vallanhimossanne ?
Kepuhan on pettänyt aina .
Sipilän olisi syytä vihdoin monien hävettävien mokiensa jälkeen erota . Tuoko muka uskovainen mies , ei mielestäni kumpaakaan .

CALWX9

Olen täysin eri mieltä. Kyseessä on nimenomaan uskovaisen miehen perikuva. "Kun raha kirstuun kilahtaa, niin sielu taivaaseen vilahtaa", vanha sanonta edelleen täysin ajankohtainen kaikilla
eri tasoilla.

Osservatore

Kun maan pääministeri on tuon tasoinen ja muut ministerit siunaa kaiken on maa väärien ihmisten käsissä .
Mitä muuta tapahtuu josta meille valehdellaan ?

CALWX9