Kesärannan takakonttiepisodin uusi käänne: poliisi kirjannut rikosilmoituksen

Tamperelainen kansanedustaja Tiina Elovaara (sin.) on vahvistanut lehtitiedon, jonka mukaan Timo Soinin (sin.) valtiosihteeri Samuli Virtanen poistui keskustalaisen pääministeri Juha Sipilän virka-asunnolta Kesärannasta autoon piiloutuneena kesäkuisena sunnuntaina.

Pekka Ruissalo

Helsingin poliisi kertoo kirjanneensa rikosilmoituksen epäillystä liikennerikkomuksesta pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa 11. kesäkuuta.

– Julkisuudessa on esitetty tietoja, joiden mukaan pääministerin virka-asunnolta Kesärannasta olisi poistunut sunnuntaina 11. kesäkuuta henkilö auton takakontissa. Helsingin poliisi vahvistaa, että tapauksesta on kirjattu rikosilmoitus liikennerikkomuksesta, Helsingin poliisi kertoo tiedotteessaan.

‒ Esitutkintaa ei ole vielä aloitettu, ja päätös siitä tehdään myöhemmin. Poliisilla ei tässä vaiheessa ole tapauksesta muuta kerrottavaa, emmekä ota kantaa henkilön henkilöllisyyteen, toteaa rikoskomisario Pekka Seppälä Helsingin poliisilaitokselta.

LUE LISÄÄ AIHEESTA:

Timo Soinin valtiosihteeri poistui salaa Juha Sipilän luota – kansanedustaja vahvistaa takakonttikyydin

"Laitonta ja erittäin vaarallista" – liikenneopettaja ihmettelee Sipilän ja Soinin valtiosihteerin takakonttitemppua

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Käyttäjän marika.lumme@media.fi kuva
Marika Lumme

Kommentit (12)

Kommentit

Ei ollut mahdollista kaikkia sulloa kompsuun, eihän sinne sopinut edes Soini. Tilaan oli pakko tunkea porukan pienin ja laihin tapaus. Tosin "tapaus" itse kieltää olleensa siellä. Eli sihteeri on sammunut pääministerin kinkereillä. Uusi taru syntynee meetiaan, kuinka kuljettajaa rankaistaan muilutuksesta.

Jopas ny

Miksi valtiosihteeri änkesi konttiin ?
Miksi hän halusi vältellä mediaa ?
Jos mitään salattavaa ei ollut olisi kävellyt selkä suorana autoon ja istunut takapenkille kuin rehellinen mies .
Sipilä tietää ja sen tiedon kanssa joutuu elämään. Samoin Soini ja siniset .
Kaikki me tiedämme syyn sanoipa uskovainen Sipilä ihan mitä tahansa .
Ei naurata yhtään kun hallitukseen ja sen ministereihin ei voi luottaa ja heidän käsissään on maan ja kansan tulevaisuus .
Mitä muuta he tekevät ?

CALWX9

Poliisin tosi-TV ohjelmista päätellen esim. juopuneita tungetaan poliisin pakettiauton perätilaan, jossa ei ole turvavöitä tai edes mahdollisutta otta tukea mistään.

Mitä tapahtuu, jos kyseinen partio saa yhtäkkiä uuden hälytystehtävän, eli lähdetään ajamaan ylinopeuta sininiset vilkut ja sireeni päällä ja säilöönotettu pyöriipoliisin pakettiauton perätilassa.

Entäpä jos hälytysajossa oleva poliisiauto joutuu kolariin tai suistuu tieltä, mitä tapahtuu kiiniotetule, joka ei ole missää kiinni ?

Tämä on kuitenkin paljon merkittävämpi kysymys kuin jonkun politikoretaleen kuskaaminen auton takakontissa.

koff

Poliittisesti ja päätösten kannalta juoppojen kuskaaminen on koko kansan elämään vaikuttamatonta .
Ministerien ja eri puolueiden juoksupoikien salaiset kohtaamiset jossa maan asioihin vaikutetaan on asia erikseen .
Juopot alkakoot itse ajamaan asiaansa niin etteivät takaluukkuun joudu , eli kadulle vain ja banderollit käteen vaatimaan parempaa kuskaamista . Saatte varmaan vihreät (kottikärryillä niin luonto huomioidaan) ja siniset (kertovat kokemuksistaan ) tueksenne ?

CALWX9

Koffin kommentti täysin lapsellinen ja yhtä lapsellista on tämä meidän eliittipoliitikoiden pelleilykin!! Mitään muuta ne ei tee kuin ajaa omia ja puolueidensa etuja ja haalii omaisuuttaa veroparatiiseihin ja polkee kansaa ja veronmaksajien etuja! Maksakaa saatana ne lomarahatkin takaisin ne ansainneille! Me emme maksa teidän projektejanne enää yhtään eikä kiinnosta kuule maailman venepakolaisetkaan paskan vertaa!!

LakeudenLukko

Tässäpä olisi hyvä säästökohde kansanedustuslaitoksellemme; pois turhat matkakorvaukset
ja edustajille velvollisuus matkustaa kimppakyydissä = 5 hlöä auton sisällä ja 1 peräkontissa.

Osservatore